Urawebinaari: Vahvuudet ja kasvun asenne

Vahvuudet ja kasvun asenne -webinaari pohjautuu positiivisen psykologian tutkimukseen sekä tutkittuun kukoistuksen kehykseen. Tule kuuntelemaan, miten sinä tunnistat omat vahvuutesi tai miten tunnistat ja kehität vahvuuksia muissa!
webinaari
16.03.2021 -
17:00 to 18:30

VAHVUUDET JA KASVUN ASENNE

Tämä webinaari perustuu positiivisen psykologian tutkimukseen.

Arjen myllerrys ja jokapäiväiset haasteet ovat osa elämää. Ne tarjoavat meille jokaiselle myös  mahdollisuuden menestyä. Vain joka kolmas meistä näyttää tutkimuksen mukaan osaavan nimetä omat vahvuutensa, vaikka kaikilla on omansa. Sekin on tutkittu, että vahvuuksiaan käyttävät ihmiset uskovat muita enemmän omiin kykyihinsä ja ovat kolme kertaa tyytyväisempiä elämäänsä. Kasvun asenne auttaa meitä puolestaan ylittämään haasteita ja näkemään epäonnistumiset oppimiskokemuksina.

Webinaarissa saat vastauksia seuraaviin:  

  • Miksi vahvuuksiin kannattaa keskittyä ja miten tunnistaa omat vahvuutensa?
  • Miten tunnistaa ja kehittää vahvuuksia muissa?
  • Mikä on kasvun asenne ja miten sitä voi edistää?

Osallistujana saat webinaarista:

  • Lyhyen johdannon positiiviseen psykologiaan
  • Tieteellisen katsauksen vahvuuksista ja kasvun asenteesta
  • Opastuksen tutkitun vahvuusmittarin käyttöön
  • Käytännön harjoitteita vahvuuksien ja kasvun asenteen vahvistamiseksi

Paulina Piippo on soveltavan positiivisen psykologian maisteri (Master in Applied Positive Psychology, University of East London), diplomi-insinööri (tietojohtaminen, TTY) ja valmentaja. Hän on Joyllan hallituksen puheenjohtaja ja toinen yrityksen perustajista. Vuonna 2015 perustettu Oy Joylla Ab on positiivisen psykologian asiantuntijayritys, joka on nopeasti noussut Suomen johtavaksi positiivisen psykologian koulutusta tarjoavaksi yritykseksi.

Sadat eri alojen ammattilaiset ovat kouluttautuneet positiivisen psykologian osaajiksi Joyllan kehittämän ja vuonna 2018 lanseeraaman suomenkielisen Positive Psychology Practitioner -koulutuksen (32 op) avulla. Lisätietoja ”PPP-koulutuksesta” saat täältä. Paulinan ydinvahvuuksia ovat rakkaus, kauneuden ja erinomaisuuden arvostus, oikeudenmukaisuus, anteeksiantavaisuus ja kiitollisuus.

Webinaarin tallenne on katsottavissa myöhemmin oma.tek.fi jäsensivuiltasi TEKin tallennekirjastosta (vaatii jäsenkirjautumisen).