Urawebinaari: Luovuus – luovuusprosessi

Tässä webinaarissa käsitellään luovuutta ja luovuusprosessia keskittymisen, irtipäästämisen ja tiimityöskentelyn näkökulmasta. Tämä on toinen osa mindfulness harjoitteiden sarjasta.
webinaari
14.04.2021 -
09:00 to 10:00
Webinaari

Luovuus – luovuusprosessi 

Mindfulnessin avulla kehität kykyäsi olla hyväksyvästi ja tietoisesti läsnä. Mitä voimakkaammin olet läsnä, sitä vähemmän heilahtelet ajatusten tai tunnereaktioiden mukana. Pystyt havainnoimaan noita reaktioita sallivasti, ilman että ne hallitsevat oloasi. Näin sinulta vapautuu voimavaroja, stressinhallintakykysi kasvaa ja olosi on ylipäätään tasapainoisempi.

Tässä webinaarissa käsitellään luovuutta ja luovuusprosessia keskittymisen, irtipäästämisen ja tiimityöskentelyn näkökulmasta.

Yksi mindfulnessin kulmakivistä on aloittelijan mieli. Sen kautta näet asiat ja ihmiset jatkuvasti uusin silmin. Tämä auttaa sinua päästämään irti oletuksista, jolloin olet vapaa tekemään uusia ratkaisuja. Mindfulness myös tukee sinua siinä, että löydät uudenlaisia tapoja toimia. Mieli hakee luontaisesti turvaa vanhasta ja totutusta. Mindfulnessin avulla irrottaudut kaavoista - neurotasolla - ja vapautat itsesi luomaan uutta.


Leena Pennanen on Center for Mindfulness eli CFM Finland Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. 

Leena on mindfulnessin uranuurtaja Suomessa. Hän toi MBSR- eli Mindfulness-Based-Stress-Reduction -menetelmän Suomeen vuonna 2003. Leenan intohimona on auttaa ihmisiä stressinhallinnassa sekä kouluttaa ammattitaitoisia Mindfulness CFM®-ohjaajia.

Leena on yksi harvoista Massachusettsin yliopiston sertifioimista mindfulness- ohjaajakouluttajista maailmalla. CFM on yksi seitsemästä arvostetun Brown Universityn yhteistyökumppaneista. MBSR-menetelmällä on tukenaan yli 6000 tieteellistä tutkimusta, mikä on tuonut mahdollisuuksia menetelmän soveltamiseen etenkin työssä, terveydenhuollossa ja kouluissa.

Webinaarista tulee tallenne, joka on katsottavissa myöhemmin TEKin tallennekirjastosta omilta jäsensivuiltasi (vaatii jäsentunnistautumisen).