Urawebinaari: Lisää luovuutta työyhteisöön!

Luovuus on ihmiselle luontainen tapa toimia ja tapa nähdä ympäröivä maailma mahdollisuuksina. Lauri Järvilehto avaa tässä webinaarissa useimmat luovan työn kompastuskivet ja samalla tarjoaa konkreettisia työkaluja siihen, miten tuoda lisää luovuutta työyhteisöön. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan!
webinaari
09.03.2021 -
17:00 to 18:30

LISÄÄ LUOVUUTTA TYÖYHTEISÖÖN! - WEBINAARI

Luovuus on ihmiselle luontainen tapa toimia ja tapa nähdä ympäröivä maailma mahdollisuuksina. Valitettavasti usein me rajoitamme tätä luontaista kykyämme. Lauri Järvilehto, toinen “PIM! Olet luova” -kirjan kirjoittajista, avaa tässä webinaarissa useimmat luovan työn kompastuskivet ja samalla tarjoaa konkreettisia työkaluja siihen, miten tuoda lisää luovuutta työyhteisöön.

Webinaarista saat: 
Osallistujat oppivat helppoja, työarkeen sopivia työkaluja ja toimintamalleja, jotka ravistelevat ajattelua, parantavat työskentelyä ja luovat mielekkäämpää työarkea. Lisäksi opitaan myös, miten loistavia ideoita jalostetaan eteenpäin kohti toteutusta.

Lauri Järvilehto (FT) on Filosofian Akatemian perustaja ja tietokirjailija. Laurista mielekäs elämä on fundamentaalinen ihmisoikeus. Siihen kuuluu mielekäs työ, oppiminen ja innostus. Lauri valmentaa Filosofian Akatemiassa mm. Luovuudesta ajattelun taidoista ja erilaisista ajattelutyyleistä. Lauri on sarjayrittäjä, jonka intohimona on oppimisen uudistaminen ja uusien oppimisratkaisujen kehittäminen. Hän on ollut perustajana neljässä yrityksessä, joista viimeisin on pelioppimisstartup Lightneer. Laurin kuudes ja viimeisin suomenkielinen teos on PIM! Olet luova

Tällä hetkellä Lauri Järvilehto työskentelee Aalto-yliopiston AVP-ohjelman (Aalto Ventures Program) työelämäprofessorina.

Tästä webinaarista tulee myös tallenne, joka on katsottavissa webinaarin jälkeen TEKin tallennekirjastosta oma.tek.fi - jäsensivujen takaa.