urakehitys ja perhe

Urakehitys ja perhe - saavutettava yhtälö

Työn ja perhe-elämän sujuva yhdistäminen lisää ihmisten hyvinvointia. Aiheesta kertoo tarkemmin puheenvuorossaan Annica Moore - tasa-arvon, perheystävällisyyden ja paremman johtamisen edistäjä. Tervetuloa webinaariin!

Ilmoittautuminen päättyy 18.10.2021

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

18.10.2021

Aika

17:00-18:30

Sijainti

Zoom

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Tilanteessa, jossa yhä useampi vanhempi uupuu, uran ja perheen sujuva yhdistelmä on otettava vakavasti. Perheystävällinen johtaminen lisää jaksamista ja samalla rikkoo lasikattoja. 

Perheystävällisessä työelämässä perhetilanteet ja -tavoitteet eivät haittaa tai hidasta kenenkään uraa. Uralla eteneminen nähdään usein lineaarisena väylänä kohti johtajuutta  - ja jostain syystä juuri naisille tämä siirtymä nähdään erityisen vaikeana. 

Uralla etenemisen esteenä voi olla monia syitä, yleisimmin kuitenkin stereotyyppinen kuva hyvästä johtajasta sekä työn ja perheen yhdistäminen. Tässä uraillassa käydään läpi esteitä naisten uralla, sekä uran ja perheen ja työn ja perheen yhteensovittamisen hyviä käytäntöjä. Tapoja, millä omaan arkeen ja uraan voi saada lisää hallinnan tunnetta. 

Tasa-arvon näkökulmasta on tärkeää, että kaikki halukkaat voivat edetä urallaan. Uraillassa luodaan yhdessä aikaa, voimaa ja verkostoja sellaiseen arkeen, joka mahdollistaa juuri sinulle sellaisen uran josta haaveilet.

Pääteemoina ovat: 

  • Naiset johtajina
  • Verkostojen merkitys
  • Tavoitteiden ja toiveiden kirkastus
  • Joustaminen - myös ja erityisesti työnantajan
  • Kiire ja palautuminen
  • Mahdollistava ajattelu
Annica Moore

Annica Moore

Annica Moore on tasa-arvon, perheystävällisyyden ja paremman johtamisen edistäjä. Hän toimii Mothers in Business verkoston johtajana, mentorina ja yhteiskunnallisena vaikuttajana. Annica on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden ja filosofian maisteri, ja hänellä on pitkä kansainvälinen ura koulutuksen kehittämisen parissa. 

Lue lisää.
Perheet. Työelämä. Tasa-arvo. Parempaa politiikkaa lapsille ja perheille.
- Annica Moore

Webinaari pidetään Zoomilla. Webinaarista tulee myös tallenne, jonka voit katsoa myöhemmin TEKin tapahtumakalenterista - menneet tapahtumat. Tallenne on katsottavissa 6 kuukauden ajan. 

Ilmoittautuminen päättyy 18.10.2021

Avainsanat: