Urailtawebinaarit

Urailtawebinaarit ovat TEKin jäsenille räätälöityjä ja niissä käsitellään hyvinvointiin ja työelämätaitoihin liittyviä teemoja. Urailtawebinaareja ovat tervetulleita kuuntelemaan kaikki TEKin jäsenet, niin opiskelija-, eläkeläis kuin täysjäsenet. Tervetuloa seuraamaan ja kuuntelemaan!

Koronaviruksen vuoksi TEKin kaikki kevään koulutus- ja seminaaritilaisuudet on päätetty siirtää tai muuttaa webinaareiksi. Muutamme myös kaikki kevään maalis - huhtikuun TEKin uraillat webinaareiksi, jolloin niitä pääsevät seuraamaan kaikki TEKin jäsenet. Webinaarit ovat kestoltaan 1,5 h mittaisia.

Urailtawebinaarit ovat TEKin jäsenille räätälöityjä ja niissä käsitellään hyvinvointiin ja työelämätaitoihin liittyviä teemoja. Urailtawebinaareja  ovat tervetulleita kuuntelemaan kaikki TEKin jäsenet, niin opiskelija-, eläkeläis kuin täysjäsenet. 

Ilmoittaudu mukaan ja tule kuuntelemaan huippuasiantuntijoita webinaarin välityksellä! Alta näet kaikki urailtawebinaarit ja voit ilmoitatutua niihin klikkaamalla ko. linkkiä. Kun ilmoittaudut webinaariin saat vahvistusviestin mukana ohjeet webinaariin rekisteröitymistä varten. Tervetuloa kuuntelemaan!

PIDETYT WEBINAARIT KEVÄT 2020

Voit katsoa täältä kevään 2020 aiemmat  uraillat.