Urailta: Teknologia tulee - oletko valmis?

Futuristi Elina Hiltunen kertoo teknologian uusista mahdollisuuksista ja siitä, miten voimme teknologian avulla parantaa maailmaamme.
urailta
09.09.2021 -
17:00 to 18:30
Verkossa, Zoom

Puheenvuorossa Elina Hiltunen käy myös läpi myös aiheita liittyen tulevaisuuteen koronan jälkeen, työn muutokseen ja siihen, miksi naisia pitäisi kannustaa enemmän teknisille aloille.

Elina Hiltunen on futuristi, kirjailija, kauppatieteiden tohtori (organisaatiot ja johtaminen) ja diplomi-insinööri (kemia: syventymisaineet polymeeriteknologia, teknillinen kemia, ympäristönsuojelu ja International Design Business Management, IDBM). Hänet on listattu maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon Forbesissa. Hänet on myös listattu maailman 25 johtavan naisfuturistin joukkoon. 

Elina on arvostettu luennoitsija ja kouluttaja. Uransa aikana hän on pitänyt satoja tulevaisuusaiheisia luentoja sekä Suomessa että ulkomailla. Ennakointikokemusta Elinalla on esimerkiksi Nokialta, Finprosta ja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta. Hän on myös työskennellyt Aalto yliopiston ARTSissa executive in residence tittelillä. Tällä hetkellä Elina on yrittäjä yrityksessään: What's Next Consulting Oy. 

Webinaari esitetään Zoomin välityksellä  ja toteutetaan yhteistyössä Tekniska Förening i Finland TFiFin kanssa. Puheenvuorosta saamme tallenteen, joka on katsottavissa 2 viikon ajan.  Webinaari kestää 1,5 h, joista luento-osuus 1 h 15 min + 15 min lopussa kysymyksille. Zoomissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin avulla. Saat linkin webinaariin ilmoittautumisen yhteydessä vahvistusviestin mukana. Linkki lähetetään myös viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostilla ja tuntia ennen tekstiviestillä. Linkki avautuu tuntia ennen webinaarin alkua.