Urailta: Myynnin Rockstara™ - modernin asiantuntijan supervoimat

Nyt on tarjolla työkalut, joilla kasvaa uuden ajan myynnin ja markkinoinnin rockstaraksi! Petrin Materon puheenvuoro sytyttää kipinän työhösi ja vie tarkastelemaan omia työtapojasi pintaa syvemmältä.
urailta
15.09.2021 -
17:00 to 18:30

Kenelle?
Puheenvuoro on tarkoitettu erityisesti yrittäjille, asiantuntijoille, työnhakijoille – kaikille, jotka haluavat kehittää omaa asiantuntijuutta ja henkilöbrändiään. Petrin puheenvuoro sytyttää kipinän työhösi ja vie tarkastelemaan omia työtapojasi pintaa syvemmältä.

HUOM! Älä anna termien myynti ja markkinointi hämätä. Jokainen tämän päivän asiantuntija on niitä molempia tietämättään tai haluamattaan. Myynti on pohjimmiltaan viestintätaitoja, joilla kerrot omasta osaamisestasi juuri oikeille tahoille: asiakkaille, työnantajalle, tiimikavereille. Modernin asiantuntijan myyntitaidot rakentavat vapautta olemaan oma itsensä ja elämään persoonallista, oman näköistä työelämää.

Mitä saat?
Puheenvuorossa saat käyttöösi viisi modernin asiantuntijan supervoimaa käytännön esimerkkien ja Petrin omakohtaisten tarinoiden kautta. Koulutuksen jälkeen olet inspiroitunut ja innostunut omasta työstäsi – ja janoat päästä käyttämään sekä myymään omia vahvuuksiasi Petrin teesejä hyödyntäen!
 

Koulutus tarjoaa sinulle seuraavat työkalut:

  • Ammatti-identiteettikolmio™
  • Brändikolmio®
  • Tunne-teko -matriisi™

Ja paljon muita käytännönläheisiä ja toimiviksi testattuja työkaluja.

Petri Matero on markkinoinnin, myynnin ja konseptien monitaituri, joka tuli tutuksi koko kansalle Jaajo Linnonmaan luotsaamasta Diilistä, ylettyen kisassa toiseksi.

Matero on noussut viime vuosina varsinkin LinkedInissä seuratuksi mielipidevaikuttajaksi, joka herättää aktiivista keskustelua itsensäjohtamisen, myynnin ja markkinoinnin aiheita yhdistävillä sisällöillä. Matero rakentaa tällä hetkellä myynnin ja markkinoinnin yhteispeliä Topliner-yhtiössä, joka tarjoaa asiakasyrityksilleen liikevaihdon kasvua myynnin, markkinoinnin, valmennuksen ja tekijöiden avulla.

Valokuva: Atte Malaska

Toteutus?
Urailta striimataan TEKin Vimeo– kanavan kautta.  Saat linkin striimiin vahvistusviestin mukana. Linkki lähetetään sinulle vielä viikkoa ennen tapahtumaa sekä tekstiviestillä tuntia ennen. Linkki avautuu tuntia ennen tilaisuutta. Tilaisuudesta tulee myös tallenne, joka on katsottavissa 6 kk ajan TEKin verkkosivuilla.