Unikorni KickStart

Houkuttelisiko yrittäjyys, mutta liikeideasi ei ole vielä kirkastunut? Tule inspiroitumaan Unikorni KickStartiin!
muu tapahtuma
Etelä-Suomi
14.10.2020 -
11:00 to 16:00
Vanha ylioppilastalo
Mannerheimintie 3
00100
Helsinki

Hei sinä yrittäjyydestä kiinnostunut opiskelija, tervetuloa mukaan Unikorni KickStartiin 14.10. Vanhalle ylioppilastalolle Helsinkiin

KickStartissa kuulet huippupuheenvuoroja yrittämisestä sekä pääset syventymään käytännön tekemiseen workshopeissa. Tapahtuman pääpuhujina ovat Madventuresin Riku Rantala ja Tunna Milonoff

Workshopeissa tutustutaan käytännössä muun muassa liiketoimintaidean kirkastamiseen ja pitchaukseen, myynnin ja markkinoinnin parantamiseen sekä asiantuntijabrändin kehittämiseen. 

Olit sitten aloitteleva yrittäjä tai yrittäjyydestä vasta kiinnostunut, tapahtumasta löydät varmasti sinua kiinnostavaa sisältöä! Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja avoinna kaikille kauppatieteellisten ja tekniikan alojen opiskelijoille. 

KickStart järjestetään keskiviikkona 14.10. klo 11-16, joten varaa päivä jo kalenteriisi! Ilmoittautuminen aukeaa syksyllä. 

Unikorni on Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEKin opiskelijoille suunnattu kilpailu, jossa etsitään loistavia kaupallistettavissa olevia liikeideoita. Itse kilpailu ja finaali järjestetään helmikuussa 2021. KickStart tarjoaa loistavan tilaisuuden hahmotella liikeideaa, jolla osallistua Unikorni-kilpailuun. KickStartiin osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kilpailuun osallistumista. 

Lisäinfoa löydät osoitteesta www.unikorni.fi ja Facebook-tapahtumasta.
Seuraa meitä myös Instagramissa: @unikorniofficial