ihmisiä istuu rappusilla, lounge, Oulun yliopisto
Teemailta

Ulla Vilkman: Monipaikkainen työ

Ullan puheenvuorossa pohditaan parasta mahdollista työn tekemisen mallia, jossa yhteenkuulumisen tunne on vahva, yhteistyö on hedelmällistä ja jokainen voi toteuttaa itseään parhaalla mahdollisella tavalla.

Teemailta pidetään vain läsnätapahtumana. Puheenvuoron ja kysymysten jälkeen pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan toisten tekkiläisten kanssa aina klo 20 asti. Tarjolla on myös syötävää ja virvokkeita! Lämpimästi tervetuloa paikan päälle Tampereelle Sokos Hotelli Torniin! 


 

Ilmoittautuminen päättyy 27.09.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

30.09.2024

Aika

17:00-20:00

Paikka

Solo Sokos Hotelli Torni, Tampere

Näytä kartalla ›

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

3/100

Monipaikkainen työ ei ole uutta, mutta hybridityö on mullistanut työelämän aivan uudella tavalla. Toisaalta tiimit, joilla on pitkä historia tehdä työtä hajautuneesti, löytävät myös kehittämisen paikkoja.

Miten tehdä työtä niin, että eri intressit saadaan mielekkäästi sovitettua yhteen?

Puheenvuorossa pohditaan seuraavia aiheita:

  • Monipaikkaisen työn edellytykset
  • Miten edistää yksilön JA yrityksen menestystä hybridityössä?
  • Tuloksellisen yhteistyön kriittiset prosessit
  • Yhteisöllisyys on luultua moniulotteisempaa – miten rakentaa sitä etänä ja kasvotusten?
  • Kohtaamiset, tiedonkulku ja hiljainen tieto – suunnittele erilaisia kohtaamisia

Puhujana monipaikkaisen työn asiantuntija Ulla Vilkman, jonka uusin tietokirja ”Näin menestyt monipaikkaisessa työssä” ilmestyi syksyllä 2023.

Vilkman Ulla

Ulla Vilkman

Ulla Vilkman on modernin johtamisen kehittäjä ja monipaikkaisen työn asiantuntija sekä tietokirjailija. Ulla toimii myös toimitusjohtajana Timanttia Consultingissa, joka auttaa asiakkaita tunnistamaan monipaikkaisuuden hyödyt sekä tavoittelemaan kilpailuetua niiden avulla. Ullalla on pitkä kokemus johtoryhmien, esihenkilöiden ja henkilöstön valmentamisesta sekä erilaisten työpajojen ja kehittämisprojektien vetämisestä organisaatioissa. Ulla on toiminut mm. henkilöstönkehittämistehtävissä, koulutusjohtajana, yrittäjänä ja markkinoinnin tehtävissä työuransa aikana.

Ilmoittautuminen päättyy 27.09.2024

Avainsanat: