3 ihmistä
Teemailta

Työkaveritaidot kunniaan!

Taitava työkaveri on henkilö, jonka kanssa on ilo tehdä töitä, kun asiat vaan rokkaavat eteenpäin. Hyvä työkaverikokemus kuuluu kaikille työpaikalla, mutta miten tulla taitavaksi työkaveriksi? Tervetuloa webinaariin kuuntelemaan miten tulla taitavaksi työkaveriksi! 

Ilmoittautuminen päättyy 21.11.2022

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

21.11.2022

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Modernissa työelämässä meistä jokainen hyötyy yhteistyötaidoista. Kun tarjoat kollegalle erinomaisen työkaverikokemuksen, saat monin verroin takaisin. Johdat omaa työtäsi onnistuneesti, vahvistat yhteistyösuhteitasi ja voit hyvin työssäsi.

Tässä valmennuksessa tarkastelet itseäsi työkaverina ja ymmärrät miten työkaverikokemusta voi johtaa. Tunnistat omat vahvuutesi työkaverina ja saat työkaluja yhteistyösuhteittesi vahvistamiseen.

- Työkaverikokemus on modernin työelämän supervoima
- Nuotiosta roihuksi: johtaminen työkaverikokemuksen liekittäjänä
- Kohottaja vai latistaja? Työkaveritaidot kunniaan!
- Sooloilusta yhteispeliin, yhteispelistä jaettuun johtajuuteen

Tilaisuuden jälkeen sinulla on entistä vahvempi ymmärrys yhteistyötaitojen merkityksestä oman työsi tavoitteellisessa johtamisessa sekä hyvän työkaverikokemuksen synnyttämisessä.

Vesterinen Terhi

Terhi Vesterinen

Terhi Vesterinen on johtamisvalmentaja sekä Business Coach Master® (PCC), joka on työskennellyt suurimman osan työvuosistaan johtamisen ja sen kehittämisen ympärillä. Terhi nojaa työssään vastuulliseen ihmisten johtamiseen sekä luottamukseen perustavaan, arvostavaan vuorovaikutukseen. Pohjakoulutukseltaan Terhi on KTM ja pedagogisesti pätevä aikuiskouluttaja.  

Lue lisää.
Hemminki Marianne

Marianne Hemminki

Marianne Hemminki on vuorovaikutusvalmentaja ja Business Coach Master®, joka on työskennellyt koko työuransa erilaisissa ihmisten kehittymiseen liittyvissä tehtävissä. Marianne tietää, että meissä kaikissa on paljon enemmän potentiaalia kuin päällepäin näkyy. Pohjakoulutukseltaan Marianne on KM ja FM sekä pedagogisen pätevyyden saanut aikuiskouluttaja. 

Lue lisää.

Toteutus
Käytännönläheinen valmennus rakentuu kahden valmentajan väliselle vuoropuhelulle ja aktivoi kuulijaa pohtimaan työkaveruuden merkitystä modernissa työelämässä.  Valmennus sisältää pieniä tehtävätuokioita, joiden aikana arvioit itseäsi ja saat erilaisia case-tilanteita pohdittavaksi. Tapahtuma striimataan ja siitä saamme tallenteen, joka on katsottavissa 6 kk tapahtuman jälkeen. 

 

Ennakkokysely:
Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn itsellesi valmennuksesta, vastaa lyhyeen ennakkokyselyyn.  Pääset vastaamaan kyselyyn myös ilmoittautumislomakkeella. 

Ilmoittautuminen päättyy 21.11.2022

Avainsanat: