Ihmisiä pöydän äärellä

Työkaveritaidot kunniaan!

Taitava työkaveri on henkilö, jonka kanssa on ilo tehdä töitä, kun asiat vaan rokkaavat eteenpäin. Hyvä työkaverikokemus kuuluu kaikille työpaikalla, mutta miten tulla taitavaksi työkaveriksi? Tervetuloa paikan päälle kuuntelemaan miten tulla taitavaksi työkaveriksi! 

Ilmoittautuminen päättyy 01.09.2022

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

08.09.2022

Aika

17:00-19:00

Paikka

Kauppakeskus Valkea, Oulu

Näytä kartalla ›

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

60

Modernissa työelämässä meistä jokainen hyötyy yhteistyötaidoista. Kun tarjoat kollegalle erinomaisen työkaverikokemuksen, saat monin verroin takaisin. Johdat omaa työtäsi onnistuneesti, vahvistat yhteistyösuhteitasi ja voit hyvin työssäsi.

Tässä valmennuksessa tarkastelet itseäsi työkaverina ja ymmärrät miten työkaverikokemusta voi johtaa. Tunnistat omat vahvuutesi työkaverina ja saat työkaluja yhteistyösuhteittesi vahvistamiseen.

- Työkaverikokemus on modernin työelämän supervoima
- Nuotiosta roihuksi: johtaminen työkaverikokemuksen liekittäjänä
- Kohottaja vai latistaja? Työkaveritaidot kunniaan!
- Sooloilusta yhteispeliin, yhteispelistä jaettuun johtajuuteen

Tilaisuuden jälkeen sinulla on entistä vahvempi ymmärrys yhteistyötaitojen merkityksestä oman työsi tavoitteellisessa johtamisessa sekä hyvän työkaverikokemuksen synnyttämisessä.

 

Hemminki Marianne

Marianne Hemminki

Marianne Hemminki on vuorovaikutusvalmentaja ja Business Coach Master®, joka on työskennellyt koko työuransa erilaisissa ihmisten kehittymiseen liittyvissä tehtävissä. Marianne tietää, että meissä kaikissa on paljon enemmän potentiaalia kuin päällepäin näkyy. Pohjakoulutukseltaan Marianne on KM ja FM sekä pedagogisen pätevyyden saanut aikuiskouluttaja. 

 

Lue lisää.
Vesterinen Terhi

Terhi Vesterinen

Terhi Vesterinen on johtamisvalmentaja sekä Business Coach Master® (PCC), joka on työskennellyt suurimman osan työvuosistaan johtamisen ja sen kehittämisen ympärillä. Terhi nojaa työssään vastuulliseen ihmisten johtamiseen sekä luottamukseen perustavaan, arvostavaan vuorovaikutukseen. Pohjakoulutukseltaan Terhi on KTM ja pedagogisesti pätevä aikuiskouluttaja.  

Lue lisää.

Toteutus
Käytännönläheinen valmennus rakentuu kahden valmentajan väliselle vuoropuhelulle ja sisältää osallistujien ajattelua herättäviä osioita, kuten yksilötehtäviä sekä pienimuotoisia parikeskusteluja. Tapahtumassa osallistujat ovat paikkan päällä. Vastaava etätapahtuma (striimi) järjestetään Helsingissä, ma 21.11.2022. Voit ilmoittautua siihen tästä. 

Ennakkokysely:
Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn itsellesi valmennuksesta, vastaa lyhyeen ennakkokyselyyn.  Pääset vastaamaan tähän myös ilmoittautumislomakkeella. 

 

Ilmoittautuminen päättyy 01.09.2022

Avainsanat: