tunnista ja sanoita
Itsenäinen valmennus

Tunnista ja sanoita osaamisesi

Tervetuloa mukaan Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennukseen! Valmennus sopii kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille, jotka pohtivat oman osaamisensa tunnistamista ja sanoittamista ja haluavat löytää tähän uusia näkökulmia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

19.04-15.01.2023

Aika

12:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Tämän verkkovalmennuksen avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi. Näistä taidoista on sinulle hyötyä niin urasuunnittelussa, työnhaun dokumenttien laatimisessa kuin työhaastattelutilanteissa.

Valmennukseen sisältyy seuraavat viisi osiota:

  • Tunnista: kartoita oman osaamisesi eri puolia

  • Peilaa: tutki millaisena osaajana muut sinut näkevät

  • Visioi: pohdi millaisesta osaamisesta hyötyisit tulevaisuudessa

  • Sanoita: harjoittele sanoittamaan osaamistasi

  • Viesti: kerro osaamisestasi käytännön tilanteissa

Pääset tutkimaan sisältöjä itsenäisesti omassa tahdissasi koko valmennuksen aukiolon ajan. Suosittelemme sisältöjen läpikäymistä järjestyksessä, mutta ne toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. 

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.12.2022 ja valmennus sulkeutuu 15.01.2023. Muistathan ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin.  Valmennus on kaikkien TEKin täys- ja opiskelijajäsenten käytössä.

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kun ilmoittaudut verkkovalmennukseen alla olevan linkin kautta, saat vahvistusviestin mukana ohjeet valmennukseen rekisteröitymistä varten. 

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022

Avainsanat: