tunnista ja sanoita

Tunnista ja sanoita osaamisesi

Tule mukaan Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennukseen! Valmennus on kaikille TEKin täysjäsenille ja opiskelijajäsenille, jotka haluavat paremmin tuntea oman osaamisensa ja kertoa siitä myös selkeämmin eri tilanteissa muille.

Ilmoittautuminen päättyy 01.03.2022

Tapahtuman tiedot

Date

10.09-31.03.2022

Aika

12:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työnhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. 

Valmennukseen sisältyy viisi moduulia, jotka suosittelemme käymään läpi seuraavassa järjestyksessä:

  • Mitä osaaminen on?
  • Muiden tunnistama osaaminen
  • Katse tulevaisuuteen
  • Osaamisen sanoittaminen
  • Mitä seuraavaksi?

Sisältöjä voit käydä läpi omassa tahdissa. Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 1.3.2022 ja valmennus sulkeutuu 31.3.2022, johon asti sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan siis ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin. 

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kun ilmoittaudut verkkovalmennukseen alla olevan linkin kautta, saat vahvistusviestin mukana ohjeet verkkoalustalle rekisteröitymistä varten. 
Lisätietoja verkkovalmennuksesta saat: 

Ilmoittautuminen päättyy 01.03.2022