nainen, laituri, aurinko
Tuokio

TEK tuokio: TES tuo aikaa ja hyvinvointia elämääsi

Haluaisitko, että sinulla olisi tulevaisuudessa aikaa, varaa ja energiaa myös työn ulkopuoliselle elämälle kuten esimerkiksi harrastuksille, ystäville, palautumiseen, matkailuun ja perheen perustamiseen? Tervetuloa kuulemaan webinaariin mitä tekemistä ammattiliiton jäsenyydellä on näiden asioiden kanssa.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

20.09.2022

Aika

08:30-09:30

Paikka

Webinaari

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

TEKin jäsenilleen tarjoamien henkilökohtaisten etujen ja palveluiden lisäksi ajamme jäsentemme asioita myös työmarkkinoilla. Lomarahat, palkalliset vanhempainvapaat, työmatkakulujen korvaukset, sairasloma-ajan palkka ja monet muut keskeiset työehdot ovat työntekijöitä edustavien liittojen kuten TEKin jäsenilleen neuvottelemia. Niiden jatkuvuuden ja vielä parempien työehtojen kehittäminen on kiinni ammattiliittojen jäsenistä. Tekniikan akateemiset TEK on jäsentensä perustama, omistama ja johtama. Yhdessä rakennamme parempaa työelämää. Tule kuulemaan lisää aiheesta!

Wiemers B

Björn Wiemers

Webinaarin pitää TEKin työehtoasiantuntija ja huippusuosittu puhuja ja esiintyjä Björn Wiemers.  

Tuokiot ovat TEKin asiantuntijoiden pitämiä webinaareja, joissa perehdytään napakasti yhteen ajankohtaiseen asiaan kerrallaan. Tuokioiden aikana asiantuntijamme vastaavat myös aiheeseen liittyviin kysymyksiin.