Työnhaku, läppäri, koti, kahvikuppi, nainen

Tehot irti LinkedInistä (ohjattu)

Tervetuloa mukaan tiistaina 25.1.2022 alkavaan Tehot irti LinkedInistä -verkkovalmennukseen! Valmennuksesta saat käytännön vinkkejä LinkedInin tehokkaaseen käyttöön esimerkiksi verkostoitumista ja työnhakua varten. Uravalmentajat ovat valmennuksessa paikalla auttamassa teemoihin liittyen ja vastaamassa osallistujien kysymyksiin 4.3. asti. Valmennuksen materiaalit ovat käytettävissäsi 20.3. saakka. Valmennus on tarkoitettu TEKin täysjäsenille. 

 

Ilmoittautuminen päättyy 24.01.2022

Tapahtuman tiedot

Date

25.01-20.03.2022

Aika

09:00

Paikka

Howspace - alusta

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

98/120

Tehot irti LinkedInistä -valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä. Valmennuksesta saat apua toimivan LinkedIn-profiilin rakentamiseen ja oman osaamisesi esiin tuomiseen. Valmennus tarjoaa sinulle eväitä siihen, kuinka viestiä ja verkostoitua LinkedInissä taitavasti ja miten hyödyntää LinkedIniä työnhaussa. Valmennus sisältää käytännön vinkkejä kaikenlaisille LinkedInin käyttäjille.

Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja se sisältää laajasti sisältöä videoitse ja tekstinä sekä monipuolisia harjoituksia, joiden avulla voit edistää omaa toimintaasi ja työnhakuasi LinkedInissä. Valmennuksen sisältöihin ja harjoituksiin kuluva aika on yksilöllistä - osallistujana voit valita mitkä tehtävät ovat itsellesi erityisen hyödyllisiä ja panostaa enemmän niihin. Ottaaksesi hyödyn irti valmennuksesta, kannattaa varata sitä varten esimerkiksi viikoittain aikaa. Esimerkiksi tunti/viikko on jo hyvä alku.

Lisäksi valmennuksessa on paikalla kaksi TEKin uravalmentajaa auttamassa teemoihin liittyen ja vastaamassa osallistujien kysymyksiin. Verkkovalmennuksessa on myös mahdollista jakaa ajatuksia muiden osallistujien kanssa, kommentoida ja keskustella aiheista.

Valmennukseen sisältyy neljä moduulia, jotka avautuvat osallistujien käyttöön valmennuksen edetessä. Moduulien teemat ovat:

  • LinkedInin perusasiat

  • Ammattimainen LinkedIn-profiili 

  • Viesti ja verkostoidu LinkedInissä 

  • LinkedIn työnhaun välineenä

Valmennus alkaa 25.1.2022 ja päättyy 20.3.2022. Uravalmentajat ovat valmennuksessa paikalla 4.3.2022 asti.

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 24.01.2022