Itsenäinen valmennus

Tehot irti LinkedInistä

Ilmoittaudu mukaan itsenäisesti tehtävään Tehot irti LinkedInistä -verkkovalmennukseen! Valmennus on kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille, jotka haluavat saada parhaat mahdolliset eväät LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä. Valmennus sisältää käytännön vinkkejä kaikenlaisille LinkedInin käyttäjille.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

02.06-15.01.2023

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Tehot irti LinkedInistä -verkkovalmennuksesta saat apua toimivan LinkedIn-profiilin rakentamiseen ja oman osaamisesi esiin tuomiseen. Valmennus tarjoaa sinulle eväitä siihen, kuinka viestiä ja verkostoitua LinkedInissä taitavasti ja miten hyödyntää LinkedIniä työnhaussa. 

Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja valmennuksessa pääset työskentelemään itsenäisesti omassa tahdissasi. Valmennus sisältää laajasti sisältöä videoitse ja tekstinä sekä monipuolisia harjoituksia, joiden avulla voit edistää omaa toimintaasi ja työnhakuasi LinkedInissä.

Verkkovalmennus koostuu seuraavista sisällöistä:

  • LinkedInin perusasiat: osio esittelee LinkedInin perusteet ja sen eri käyttötarkoituksia.
  • Ammattimainen LinkedIn-profiili: osiossa syvennytään toimivan profiilin luomiseen ja hakunäkyvyyden optimointiin.
  • Viesti ja verkostoidu LinkedInissä: osiosta saat apua verkostossasi viestimiseen, osaamisesi näkyväksi tuomiseen ja kiinnostavien kontaktien huomion herättämiseen.
  • LinkedIn työnhaun välineenä: osiossa keskitytään siihen, miten LinkedIniä voi hyödyntää työnhaussa.
  • Linkkejä ja vinkkejä: osio sisältää hyödyllisiä lisämateriaaleja ja linkkejä.

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.12.2022 ja valmennus sulkeutuu 15.1.2023, johon asti kaikki valmennuksen sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin. 

Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta, niin saat saman tien vahvistusviestin, jossa on ohjeet valmennukseen rekisteröitymiseen. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022