Teemu Arina
Teemailta

Teemu Arina: Biohakkerin optimaalinen työpäivä

Osaatko todella johtaa itseäsi? Tervetuloa syventymään biohakkeroinnin maailmaan, jossa yhdistyvät hyvinvointi, suorituskyky ja tulevaisuuden teknologiavisiot. 

Ilmoittautuminen päättyy 28.10.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

28.10.2024

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi

Teemat

Teknologia ja innovaatiot

Kieli

Suomi

Teemaillassa pureudumme siihen, miten biohakkeroinnin avulla voidaan maksimoida sekä fyysinen että henkinen hyvinvointi, parantaa suorituskykyä ja varautua tulevaisuuden haasteisiin. 

Opit Biohakkerin käsikirjan kirjoittajalta ja kansainvälisesti tunnetulta asiantuntijalta Teemu Arinalta, miten työpäivä päivitetään aina aamun heräämisestä illan nukkumaan menoon. Mitä tekisit toisin, ja miten teknologia voisi tukea kaikkea tätä? Tervetuloa linjoille! 

Arina Teemu

Teemu Arina

Teemu Arina on palkittu puhuja (Speakersforum Vuoden puhuja 2017, Turun Kauppakorkeakoulu Vuoden johtamiskouluttaja 2018, Evento Awards Global Influencer -finalisti 2020). Hän on esiintynyt ympäri maailmaa, mm. USA:ssa, Iso-Britanniassa, Japanissa, Kiinassa ja Saksassa. Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin, Saksan opetus- ja tutkimusministeriön sekä Unescon suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon teema-alueella ”Humanity in Digitization” ja vuonna 2016 hänet valittiin Top 100 IT-alan vaikuttajaksi tietotekniikan ammattilaislehti Tivin toimesta.

Hän on julkaissut kollegoidensa kanssa useita optimaalista suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia käsittelevää kirjaa, mm. Biohakkerin käsikirja (2016) ja Biohakkerin stressikirja (2018). Vuonna 2022 hänet kutsuttiin nimekkäiden tiedemiesten, kirjailijoiden, vaikuttajien ja johtajien joukkoon Evolutionary Leaders (Chopra Foundation, New York), joka keskittyy tietoisen johtamisen tulevaisuuteen.

Ilmoittautuminen päättyy 28.10.2024

Avainsanat: