Ihmisiä pöydän äärellä
Teemailta

Simo Routarinne: Arvostava kohtaaminen

Tämän teemaillan tavoitteena on auttaa sinua tunnistamaan ja ottamaan käyttöön arvostavan kohtaamisen taitoja. Saat konkreettisia työkaluja arvostavan kohtaamisen toteuttamiseen. Opit luomaan ja ylläpitämään psykososiaalista turvallisuutta, samalla säilyttäen oman aitouden. Teemailta sisältää teoriatietoa ja paljon toiminnallista oppimista, käytännönläheisten ja hauskojen harjoitusten avulla. 

Teemailta pidetään vain läsnätapahtumana. Puheenvuoron ja kysymysten jälkeen pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan toisten tekkiläisten kanssa aina klo 20 asti. Tarjolla on myös syötävää ja virvokkeita. Lämpimästi tervetuloa paikan päälle Itä-Pasilaan TEKin tapahtumatiloihin! 

 

Ilmoittautuminen päättyy 07.09.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

10.09.2024

Aika

17:00-20:00

Paikka

TEKin tapahtumatilat

Näytä kartalla ›

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

11/80

ARVOSTAVA KOHTAAMINEN

Tavoite: Teemaillan tavoitteena on johdattaa sinut kohti arvostavan kohtaamisen taitojen tunnistamista ja niiden entistäkin tietoisempaa käyttöönottoa. Saat konkreettisia työkaluja arvostavaan kohtaamiseen. 

Sisältö: Tutustumme kehonkielisiin keinoihin, joilla arvostava kohtaaminen mahdollistuu ja helpottuu. Tutkimme yhdessä myös ilmaisun jouston lisäämistä, spontaania reagointia ja autenttisen kohtaamisen elementtejä. Opimme luomaan ja ylläpitämään psykososiaalista turvallisuutta ja saamme kokemuksia siitä, miten voimme samalla olla oma aito itsemme. 

Toteutus: Teemailta sisältää sekä teoriaa että paljon harjoittelua. Luvassa on toiminnallista oppimista. Teemaillassa tutustutaan kehonkielen keinoihin, ilmaisun joustoon, spontaaniin reagointiin ja autenttisen kohtaamisen elementteihin. Teemme yhdessä yksinkertaisia, käytännönläheisiä ja hauskoja harjoituksia, joiden avulla tutkimme kohtaamistilanteiden mekaniikkaa ja laatua. Jokainen harjoitus puretaan keskustellen. 

 Harjoitusten jälkeen käydään keskustelua niiden tuloksista ja kokemuksista. Illan päätteeksi pääset vielä keskustelemaan illan aiheesta ja verkostoitumaan muiden tekkiläisten kanssa. 

Routarinne Simo

Simo Routarinne

Simo Routarinne on Proimpro Oy:n luova johtaja, vuorovaikutusmuotoilija ja soveltavan improvisaation valmentaja. Hän on kansainvälisesti arvostettu statusilmaisun, vallan viestinnän asiantuntija, viisas ja hauska luennoitsija, fasilitoija, moderaattori sekä kouluttaja. Lähes 30 vuoden kokemuksellaan ja kannustavalla työotteellaan hän saa lyhyessäkin ajassa ihmiset ja organisaatiot muuttamaan toimintatapojaan sujuvimmiksi edistäen sekä työhyvinvointia että tuloksellisuutta.

 

Ilmoittautuminen päättyy 07.09.2024

Avainsanat: