BBD

Rohkeasti minä – unelmia ja suunnitelmia

Rohkeasti minä - unelmia ja suunnitelmia -verkkovalmennus on suunniteltu erityisesti nuorille tekniikan ja luonnontieteen osaajille, maisterivaiheesta valmistumisen jälkeisiin ensimmäisiin vuosiin. Valmennuksesta on hyötyä, kun mietit seuraavia askeleita työelämässä.

Ilmoittautuminen päättyy 30.11.2021

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

05.07-31.12.2021

Aika

09:00

Sijainti

Howspace - alusta

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Rohkeasti minä - valmennuksessa voit suunnitella rennosti itsesi näköistä elämää. Rakennat inspiroivia tulevaisuudenkuvia ja kehität rohkeuttasi kokeilla ja tarttua mahdollisuuksiin. Samalla voit kirjoittaa omaa tarinaasi ja vahvistaa kykyäsi tehdä valintoja ja päätöksiä. Saat konkreettisia tuloksia ja havaintoja, joita voit hyödyntää jokapäiväisessä ammatillisessa elämässäsi.

Voit käydä läpi valmennuksen sisältöjä itsenäisesti, vapaasti ja omaan tahtiin. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää monipuolisia harjoituksia sekä tulevaisuudensuunnittelua edistäviä ideointitehtäviä. Harjoitukset voi tehdä itsenäisesti oman aikataulun mukaan. Harjoituksiin käyttämäsi aika maksaa itsensä takaisin selkeytenä ja tehokkaana toimintana jatkossa.

Pohdintasi jäävät vain omaan käyttöösi, eikä niitä tarvitse jakaa kellekään. Valmennus pohjautuu sosiaalista oppimista, urapäätösten tekoa ja urakehitystä koskeviin teorioihin, sovellettuna erityisesti elämänvaiheeseen, jossa nuori aikuinen rakentaa itselleen henkilökohtaisesti merkityksellistä työelämää. 

Valmennus on TEKin täys- ja opiskelijajäsenten käytössä. Ilmoittautuminen valmennukseen on auki 30.11.2021 asti ja valmennuksen kaikki sisällöt ovat ilmoittautuneiden osallistujien käytettävissä 31.12.2021 saakka.

Valmennukseen sisältyy seitsemän moduulia:

  • Tarinani tähän asti
  • Minä ja muut
  • Onnekkaita sattumuksia
  • Kiinnostavia kokeiluja
  • Mieluisia tulevaisuuksia
  • Minä päätän
  • Energian lähteillä

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta, niin saat saman tien vahvistusviestin, jossa on ohjeet valmennukseen rekisteröitymiseen. 

Ilmoittautuminen päättyy 30.11.2021