4 näkökulmaa
Itsenäinen valmennus

Piilotyönhaku haltuun!

Ilmoittaudu mukaan itsenäisesti tehtävään Piilotyönhaku haltuun -verkkovalmennukseen! Valmennus on kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille, jotka haluavat oppia mistä piilontyönhaussa on kyse, miten piilotyöpaikkoja etsitään, kuinka olet itse työnantajien löydettävissä ja miten lähestyt kiinnostavia työnantajia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

01.06-15.01.2023

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Tämän valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät piilotyönhakuun ja tarjota erilaisia vinkkejä ja lähestymistapoja, joista voit poimia juuri sinulle toimivimmat. Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja valmennuksessa pääset työskentelemään itsenäisesti omassa tahdissasi. Valmennuksen sisältö koostuu artikkeleista, monipuolisista lisämateriaaleista, erilaisista harjoituksista, anonyymeista chat-keskusteluista ja pikagallupeista.

Verkkovalmennukseen sisältyy seuraavat neljä sisältöosiota:

  1. Huomaa mahdollisuudet: saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten havaitset erilaisia piilotyönhaun mahdollisuuksia sekä ideoita niiden tutkimisen ja tiedonkeruun tueksi.
  2. Tule löydetyksi: opit, mikä kiinnittää rekrytoijan huomion ja vahvistat läsnäoloasi ja löydettävyyttäsi.
  3. Hyödynnä verkostojasi: tunnistat paremmin erilaisia mahdollisuuksia verkostojen rakentamiseen ja ylläpitämiseen.
  4. Tartu toimeen: kannustaa sinua tarttumaan toimeen, ja saat vinkkejä avoimeen hakemukseen sekä työnhakukampanjaan.

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.12.2022 ja valmennus sulkeutuu 15.1.2023, johon asti kaikki valmennuksen sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin. 

Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta, niin saat saman tien vahvistusviestin, jossa on ohjeet valmennukseen rekisteröitymiseen. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022