Nyman Peter
Teemailta

Peter Nyman: Viesti, vaikuta ja vakuuta

Tervetuloa TEKin teemailtaan paikan päälle Helsinkiin Epicenteriin (Mikonkatu 9) kuulemaan Peter Nymanin puheenvuoroa siitä, miten tulla paremmaksi viestijäksi. Illan juontajana toimii suositun Futucast Podcastin vetäjä Isak Rautio. Peterin puheenvuoron ja kysymysten jälkeen sinulla on mahdollisuus tutustua toisiin tekkiläisiin, verkostoitua ja nauttia hyvästä ruuasta ja virvokkeista. Illan aikana luvassa myös yllätysarvonta! Teemailtaan ovat tervetulleita kaikki TEKin jäsenet, myös opiskelijat!

Ilmoittautuminen päättyy 25.10.2023

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

25.10.2023

Aika

17:00-20:00

Paikka

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Teemailta on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia paremmaksi viestijäksi, vakuuttavaksi esiintyjäksi sekä vuorovaikuttajaksi, joka tekee vaikutuksen työelämässä. Peterin luento kokoaa yhteen hänen kokemuksensa yli kolmekymmenvuotiselta uraltaan teorian, tutkimusten sekä omakohtaisten viestimisen parhaiden käytäntöjen avulla. Peter kertoo sinulle puheessaan parhaat keinot viestin vaikuttavaan välittämiseen ja antaa konkreettiset neuvot keinoihin, joilla jokainen voi löytää varmuuden esiintymiseen ja keinot sujuvaan vuorovaikutukseen. Peterin puheenvuorossa kuulet käytännön esimerkkejä, konkreettisia työkaluja sekä mukaansatempaavia tarinoita televisiotuotannon kulissien takaa.

Nyman Peter

Keynote: Peter Nyman

Peter Nyman on kokenut ja karismaattinen juontaja ja moderaattori kolmella kielellä. Hänellä on satojen isojen seminaarien kokemus. Hän on ollut lavalla niin kansainvälisten tähtien, yritysmaailman huippujen kuin kuninkaallisten ja valtionpäämiestenkin kanssa. Hänet voi laittaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Laaja yleissivistys ja huumori sekä vahvasti ajassa eläminen ovat Peterille tärkeitä työkaluja. Hän on journalisti, tv-juontaja ja viestintäammattilainen. Peter on tv-urallaan voittanut lukuisia Telvis- ja Venla-palkintoja ja on juontanut mm. legendaarista Uutisvuoto-televisio-ohjelmaa.

Rautio Isak

Juontaja, Isak Rautio

Isak Rautio tunnetaan Futucast-podcastin  juontajana. Nuoresta iästään huolimatta hän on kokenut, ihmisläheinen ja yleissivistynyt keskustelija, fasilitoija ja haastattelija. Sen lisäksi hänellä on varma ja luonteva ote myös lavalla juontajana toimiessaan. Isakilla on mm. viiden vuoden kokemus stand up -koomikkona, joten mikki ja lava ovat tuttuja asioita. Isak on myös juontanut lukuisia yritystapahtumia, radio-ohjelmia ja muita yleisötilaisuuksia.

Tapahtuma järjestetään Helsingin keskustassa, Epicenter - tilassa, osoitteessa Mikonkatu 9. Peterin puheenvuoro kestää 1 h ja 30 min on varattu kysymyksille, jonka jälkeen pääset keskustelemaan, verkostoitumaan ja nauttimaan herkullista syötävää ja virvokkeita aina klo 20 asti. Paikan päällä mukana on myös TEKin henkilökuntaa keskustelemassa kanssasi. Esitys striimataan. 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki TEKin jäsenet, myös opiskelijat!

Avainsanat: