ihmiset innoissaan

Pauli Aalto-Setälä: Miten johtaa innostusta, kun ei innosta?

Aiemmasta tiedosta poiketen tapahtuma pidetään vain ETÄNÄ. 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

03.03.2022

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi & Urailta, etänä

Näytä kartalla ›

Teemat

Esihenkilötyö/johtaminen

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Tämä on puheenvuoro kaikille, jotka haluavat menestyä omassa työssään, yhteisössään ja tavoitteissaan ulkoisista haasteista huolimatta! Tervetuloa mukaan!

Innostava johtaja valmentaa huippusuorituksiin - innostavan yrityskulttuurin rakentaminen

Kokenut mediavaikuttaja, työelämäprofessori ja useiden media- ja teknologiayhteisöjen johtaja Pauli Aalto-Setälä yhdistää tässä rohkaisevassa luennossaan itsensä ja muiden johtamisen, ajanhallinnan sekä tiimityön tärkeimpiä elementtejä. Tämä on puheenvuoro kaikille, jotka haluavat menestyä omassa yhteisössään ja tavoitteissaan ulkoisista haasteista huolimatta! Tämä puheenvuoro tiivistää upeasti Paulin opit motivaatiosta, merkityksestä, yrityskulttuurista, luovuudesta ja tehokkuudesta sekä tiimin psykologisen turvallisuuden lisäämisestä näinä muutoksen aikoina.

Aalto-Setälä Pauli

Pauli Aalto-Setälä

Pauli Aalto-Setälä on kokenut viestinnän ammattilainen, yritysjohtaja, journalisti ja puhuja. Hän on suorittanut Executive MBA tutkinnon Aalto-yliopistossa, erikoistuen kansainväliseen liiketalouteen. Hän on Tubeconin ja TFW-Helsingin perustaja ja yksi omistajista. Ennen Aller Mediaa hän uudisti Kotimaa-yhtiöitä ja toimi Iltalehden ja Nelosen päätoimittajana sekä oli perustamassa kahta kaupallista tv-kanavaa. Luovien ja haastavien esimiestyötehtävien innoittamana syntyivät menestyskirjat “Merkitystalous” (Kirjapaja 2005), “Perkele! Tunneosaamisen oppikirja esimiehille” (Kirjapaja 2007) sekä Innostus, myötämanipuloinnin aakkoset (Talentum 2014). 

Lue lisää.
Avainsanat: