optimum
Muu

Optimumin verkkoportaali Optipedia

Optimum on lanseerannut sinun käyttöösi Optipedian, josta löydät parhaimmat vinkit ja välineet urapolkusi rakentamiseen kohti tavoitteitasi!

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

08.05.2024

Aika

09:00-12:00

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Optipedia on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Optipediaan on koottu kaikki Opitimum - hankkeen webinaaritallenteet, joita on tällä hetkellä yli 50. Tallennetarjonta laajenee ja päivittyy jatkuvasti hankkeen edetessä.

Käytössäsi on myös laaja materiaalipankki, josta löydät kattavasti tietoa, tehtäväpapereita, teemasivuja ja vinkkilistauksia urasuunnittelusi ja työelämäosaamisesi tueksi.

Portaali on suunniteltu erityisesti korkeakoulutetuille työnhakijoille, korkeakouluopiskelijoille sekä erilaisissa uramuutostilanteissa oleville. 

 Kuten kaikki Optimumin palvelut, myös Optipedia on maksuton.

Optimum logo

Mikä on Optimum?

Optimum on Pohjois-Suomen korkeakoulutetuille, valmistumisvaiheen yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille sekä alueen yrittäjille ja rekrytoiville organisaatioille suunnattu hanke.

Optimum tarjoaa palveluja niin verkko- ja lähikoulutuksien, uraohjauksen kuin monipuolisten verkkomateriaalienkin muodossa. Hankkeen tavoitteina ovat 1) Pohjois-Suomen korkeakoulutettujen proaktiivisen työnhakuosaamisen ja työmarkkinatuntemuksen parantaminen, 2) ajankohtaisten digi- ja verkostotaitojen kehittäminen ja ylläpitäminen, 3) alueen yritysten rekrytointitaitojen ja työnantajaosaamisen vahvistaminen, sekä 4) työnhakijoiden ja pienyrittäjien jaksamisen ja urahyvinvoinnin tukeminen. Pohjimmiltaan tavoitteena on alueen työmarkkinoiden elinvoimaisuuden sekä sen eri osapuolten toimintaedellytysten vahvistaminen.

Palvelut on suunnattu niin työnhaussa oleville korkeakoulutetuille, yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille kuin yrittäjillekin. Myös tällä hetkellä työssä olevat ovat tervetulleita mukaan – Optimumin palveluihin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat korkeakoulutetut. Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

TEK on yhtenä kumppanina hankkeessa mukana.  Lisätietoja Optimum - hankkeesta.