nuoria nurmikolla
Teemailta

Opiskelun flow - Työpaja

Kaipaatko suoraa, konkreettista opastusta kuinka käyttää erilaisia työkaluja opiskelun flow’n tukena? Tervetuloa mukaan kaksiosaiseen webinaarisarjaan "Opiskelun flow", jonka jatko-osa työpaja on. Käymme läpi askel askeleelta esimerkkejä siitä, miten toteuttaa omaa ajattelun- ja tiedonhallintaa kalenterin, todo-sovelluksen, muistiinpanojen, reflektoinnin ja viikkosuunnittelun avulla. 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

16.11.2022

Aika

16:00-18:00

Paikka

Webinaari

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Työpajassa pureudutaan esimerkiksi kuinka rytmittää viikkonsa opiskelujen, vapaa-ajan ja harrastusten suhteen ja missä tarkkuudessa on viisasta suunnitella ja miten paljon jättää väljyyttä. Työpajassa on myös mahdollisuus vuorovaikutteisesti esittää kysymyksiä sekä keskustella aiheesta, erilaisista työkaluista ja niiden käytöstä.

Koulutuksessa opit:

  • Miten hyödyntää käytännössä erilaisia työkaluja opiskelun tukena
  • Kuinka järjestää oma ajattelun- ja tiedonhallinta
  • Miten omia tehtäviä, aikaa, energiaa ja huomiota voi organisoida
  • Kuinka organisoida isommat projektit, kuten gradun tekeminen
Jussi Venäläinen

Jussi Venäläinen

Kouluttajana toimii Jussi Venäläinen, Suomen johtava flow-tilan asiantuntija, sarjayrittäjä, Flow-tila -kirjan kirjoittaja sekä Flow Akatemian päävalmentaja. Jussi on entinen kiire- ja suorittamisuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja jo yli 10 vuoden ajan. Hän on opiskellut itse kolmella hyvin erilaisella alalla (kasvatus-, kauppa- ja liikuntatieteet) sekä toiminut opettajana useissa eri kouluissa, joten opiskelu ja sen moninaiset haasteet ovat hänelle hyvin tuttuja.

Lue lisää.
Esittäjä tunsi asiansa hyvin ja antoi paljon hyviä käytännön vinkkejä. Lisäksi esittämistapa oli sopivan rauhallinen ja oli helppo kuunnella.
- TEKin jäsenen palaute Jussin aiemmasta työpajasta

Työpaja pidetään Zoomilla. Tämä on toinen osa Opiskelun flow - webinaarisarjaa.  Webinaarisarjan ensimmäinen osa Opiskelun flow pidettiin 2.11.2022, jonka tallenteeseen voit tutustua täältä.  

 

Voit tähän webinaariin liittyen lähettää Jussille kysymyksiä ennakkoon tästä. 

Avainsanat: