Kaksi henkilöä keskustelee neuvotteluhuoneessa

Onnistuneen työhaastattelun ainekset

Tule mukaan Onnistuneen työhaastattelun ainekset -verkkovalmennukseen! Valmennus on juuri sinulle, joka haluat saada kokonaisvaltaisen käsityksen työhaastatteluprosessista.

 

Ilmoittautuminen päättyy 02.05.2022

Tapahtuman tiedot

Date

01.10-31.05.2022

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Tämän valmennuksen tavoitteena on antaa ainekset onnistua työhaastattelussa. Saat  kokonaisvaltaisemman käsityksen työhaastatteluprosessista, eri haastattelumuodoista ja haastattelun vaiheista kutsun saamisesta jälkihoitoon asti. Tunnistat valmistautumisen tärkeyden ja osaat tehdä taustatyön monipuolisesti. Valmennuksen tehtyäsi ymmärrät paremmin myös työnantajan näkökulman ja osaat huomioida sen omassa roolissasi haastateltavana. 

Valmennukseen sisältyy seuraavat neljä moduulia: 

  • Ota haastattelutilanteet haltuun 
  • Tärkeä taustatyö 
  • Vakuuta vastauksillasi 
  • Viimeistele haastatteluprosessi fiksusti 

Sisältöjä voit käydä läpi itsenäisesti omassa tahdissa. Sisältöjen järjestys noudattaa työhaastatteluprosessin rakennetta ja suosittelemme niiden käymistä läpi järjestyksessä, mutta ne toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 2.5.2022 ja valmennus sulkeutuu 31.5.2022, johon asti sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin. 

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kun ilmoittaudut verkkovalmennukseen alla olevan linkin kautta, saat vahvistusviestin mukana ohjeet verkkoalustalle rekisteröitymistä varten. 

Ilmoittautuminen päättyy 02.05.2022