Kaksi henkilöä keskustelee neuvotteluhuoneessa
Itsenäinen valmennus

Onnistu työhaastattelussa

Ilmoittaudu mukaan itsenäisesti tehtävään Onnistu työhaastattelussa -verkkovalmennukseen! Valmennuksesta saat kokonaisvaltaisen käsityksen työhaastatteluprosessista ja konkreettisia vinkkejä prosessin eri vaiheisiin sekä opit ymmärtämään työnantajan näkökulman haastattelussa. Valmennus on tarkoitettu kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

13.06-15.01.2023

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Onnistu työhaastattelussa -verkkovalmennus antaa sinulle avaimet onnistua työhaastattelussa. Valmennuksesta saat kokonaisvaltaisen käsityksen työhaastatteluprosessin eri vaiheista ja osaat valmistautua vakuuttamaan työnantajan vastauksillasi.

Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja valmennuksessa pääset työskentelemään itsenäisesti omassa tahdissasi. Valmennuksen sisältö koostuu artikkeleista, monipuolisista lisämateriaaleista, erilaisista harjoituksista ja anonyymeista chat-keskusteluista.

Valmennukseen sisältyy alla olevat neljä osiota. Valmennuksen sisältöjen järjestys noudattaa työhaastatteluprosessin rakennetta ja suosittelemme niiden läpikäymistä järjestyksessä, mutta ne toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

  • Haastattelutilanteet haltuun: Tutustu erityyppisiin haastattelutilanteisiin ja erilaisiin haastattelumuotoihin ja poimi mukaasi onnistuneen haastattelun elementit.

  • Tärkeä taustatyö: Valmistautuminen on avain onnistumiseen työhaastattelussa. Tämä sisältöosio keskittyy tiedonkeruun merkitykseen valmistautumisessa, oman viestin kirkastamiseen, omien kysymysten valmistelemiseen sekä jännityksen hallintaan.

  • Vakuuta vastauksillasi: Tässä osiossa autamme sinua vakuuttamaan haastattelijan vastauksillasi. Osiosta saat vinkkiä siihen, mitä sinulta mahdollisesti tullaan haastattelussa kysymään ja auttaa vastauksiesi suunnittelemisessa ja harjoittelemisessa.

  • Fiksusti finaaliin: Tämä osio kannustaa sinua jatkamaan hyvää tahtia vielä itse haastattelutilanteen jälkeen. Osiossa käsitellään haastattelun jälkihoitoa ja haastattelun jälkeen huomioitavia seikkoja.

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.12.2022 ja valmennus sulkeutuu 15.1.2023, johon asti kaikki valmennuksen sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin. 

Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta, niin saat saman tien vahvistusviestin, jossa on ohjeet valmennukseen rekisteröitymiseen. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2022