Nuorten osaajien forum

Nuorten osaajien forum on ainutlaatuinen valmennus TEKin nuorille jäsenille oman ammatillisen vaikuttavuuden kehittämiseen.

Tästä on kyse

TEKin nuorten osaajien forumissa kehitetään niitä työelämän taitoja, joihin akateeminen koulutus ei ole täysin pystynyt vastaamaan. Valmennukseen voivat ilmoittautua TEKin valmistuneet nuoret jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita omasta ammatillisesta kehittymisestään ja valmiita panostamaan siihen.

Forum tarjoaa tukea oman ammatillisen vaikuttavuuden parantamiseen, nykyisen tai tulevan johtajuusosaamisen, vuorovaikutustaitojen sekä henkilöbrändin kehittämiseen. Valmennus perustuu inspiroivien alustusten lisäksi fasilitoituun ryhmätyöskentelyyn, vertaissparraukseen sekä itsenäiseen työskentelyyn.

Nuorten osaajien forum on TEKin jäsenille maksuton. (Arvo 1 200 € + alv)

Forumin sisältö

Kaudella 2021-2022 järjestetään yksi suomenkielinen verkkovalmennus ja yksi englanninkielinen valmennus Helsingissä. Valmennuksissa on yhteensä neljä valmennuskertaa, jotka kestävät 3 tuntia kerrallaan. Englanninkielinen valmennus on tarkoitettu Suomessa asuville ulkomaalaisille sekä suomalaisille, jotka haluavat osallistua englanninkieliseen ryhmään.

Kaikkien valmennuskertojen välissä osallistujat tekevät välitehtävän omalla ajallaan sekä tapaavat oman pienryhmänsä kanssa.

 

Online (suomenkielinen)  aikataulu varmistuu pian

  1.  klo 17-20: Johdanto, ammatillinen vaikuttavuus ja sen kehittäminen  
  2.  klo 17-20: Itsensä johtaminen, suhteet ja suhdedynamiikka 
  3.  klo 17-20: Esimiehenä ja vuorovaikuttajana kehittyminen 
  4.  klo 17-20: Kehityssuunnitelmien sparraus ja kehittymistarina 

Helsinki (in English) aikataulu varmistuu pian

  1. at 17-20: Introduction, professional influence
  2. at 17-20: Self management, relationships and interaction.
  3. at 17-20: Leadership, relationships and interaction.
  4.  at 17-20: Personal development, peer coaching and reflection.

Place: Maisteri and Tohtori, Ratavartijankatu 2 00520 Helsinki

KUKA VOI ILMOITTAUTUA?

Nuorten osaajien forumiin voivat ilmoittautua TEKin täysjäsenet (ei opiskelijajäsenet), jotka ovat alle 35-vuotiaita ja kiinnostuneita omasta ammatillisesta kehittymisestään sekä valmiita panostamaan siihen. Valmennukseen ilmoittautuneiden tulee sitoutua osallistumaan jokaiseen neljään (englanninkielisessä ohjelmassa kolmeen) valmennuskertaan sekä oman pienryhmänsä tapaamisiin valmennuskertojen väleissä.

Voit ilmoittautua Nuorten osaajien forumiin alla olevista linkeistä: 

VALMENTAJAT

Jari Ylitalo, TkT

Jari toimii tällä hetkellä yliopistonlehtorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, johtamisen kouluttajana Aalto-yliopiston täydennyskoulutusohjelmissa sekä johtajuus- ja vuorovaikutusvalmentajana. Jari on tutkijana kiinnostunut johtajuuden kehittämisen menettelyistä ja erityisesti niiden vaikuttavuudesta. Lisäksi hän on perehtynyt erilaisten kumppanuus- ja verkostosuhteiden kehittämiseen. Jarilla on pitkä ja monipuolinen kokemus johtamisen ja vuorovaikutteisuuden valmentamisesta yliopistollisissa täydennyskoulutusohjelmissa, yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa.

Tuukka Kostamo, DI

Tuukka on tohtoriopiskelija Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, jossa hän viimeistelee väitöskirjaansa johtajuuspuheesta. Tuukka on kiinnostunut siitä, miten arkielämän käytännöt sekä puhumisen tavat muokkaavat johtajuutta organisaatioissa. Aalto-yliopistossa Tuukka on toiminut yritysten kanssa toteutetuissa tutkimus- ja kehityshankkeissa tutkijana ja projektipäällikkönä. Johtajuutta Tuukka on opettanut useilla Aalto-yliopiston kursseilla vuodesta 2008 alkaen.

OSALLISTUJIEN FIILIKSIÄ

Osallistujien fiiliksiä valmennuksesta

”Koulutustausta takaa yhteisen ajatusmaailman, minkä takia vuorovaikutus on vaivatonta ja tulee tunne yhteisöön kuulumisesta.”

”Lisäksi sparraussessiot pienryhmissä olivat hienoja kokemuksia.”

”Suosittelen valmennusta ehdottomasti muillekin. Varsinkin, jos on muuten vaikeaa nipistää aikaa oman kehityksen pohtimiselle ja reflektoinnille.”

Asiasanat: