Nuorten osaajien forum

Nuorten osaajien forum on ainutlaatuinen valmennus TEKin nuorille jäsenille oman ammatillisen vaikuttavuuden kehittämiseen.

Tästä on kyse

TEKin nuorten osaajien forumissa kehitetään niitä työelämän taitoja, joihin akateeminen koulutus ei ole täysin pystynyt vastaamaan. Valmennukseen voivat ilmoittautua TEKin valmistuneet nuoret jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita omasta ammatillisesta kehittymisestään ja valmiita panostamaan siihen.

Forum tarjoaa tukea oman ammatillisen vaikuttavuuden parantamiseen, nykyisen tai tulevan johtajuusosaamisen, vuorovaikutustaitojen sekä henkilöbrändin kehittämiseen. Valmennus perustuu inspiroivien alustusten lisäksi fasilitoituun ryhmätyöskentelyyn, vertaissparraukseen sekä itsenäiseen työskentelyyn.

Nuorten osaajien forum on TEKin jäsenille maksuton. (Arvo 1 200 € + alv)

syksyn 2021 nuorten osaajien forumit

Online valmennus

1. Workshop 9.9.2021 kello 17-20 (Rajoitusten salliessa mahdollisuus osallistua hybridinä Helsingistä)

2. Workshop 14.10.2021 kello 17-20

3. Workshop 16.12.2021 kello 17-20

4. Workshop 20.1.2021 kello 17-20 (Rajoitusten salliessa mahdollisuus osallistua hybridinä)

Ilmoittaudu mukaan tästä

Young professionals forum in Helsinki (Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki)

Are you an ambitious young TEK member who wants to invest in your career? Are you interested in getting to know other young engineering and technology professionals in your area and create networks? If yes, TEK Young professionals' forum is for you!

Young Professionals' Forum is a coaching and training programme for TEK members under 35 years who are interested in investing time in their professional and personal development. In YPF you will gain tools and advice on improving your professional influence, leadership skills, interaction, and personal brand. The forum consists of inspiring keynotes, facilitated group assignments, peer-to-peer sparring and independent work.

1. Workshop 21.10.2021 at 17-20, 

2. Workshop 25.11.2021 at 17-20

3. Workshop 27.01.2022 at 17-20

4. Workshop 17.02.2022 at 17-20

Join here

KUKA VOI ILMOITTAUTUA?

Nuorten osaajien forumiin voivat ilmoittautua TEKin täysjäsenet (ei opiskelijajäsenet), jotka ovat alle 35-vuotiaita ja kiinnostuneita omasta ammatillisesta kehittymisestään sekä valmiita panostamaan siihen. Valmennukseen ilmoittautuneiden tulee sitoutua osallistumaan jokaiseen neljään valmennuskertaan sekä oman pienryhmänsä tapaamisiin valmennuskertojen väleissä.

VALMENTAJAT

Jari Ylitalo, TkT

Jari toimii tällä hetkellä yliopistonlehtorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, johtamisen kouluttajana Aalto-yliopiston täydennyskoulutusohjelmissa sekä johtajuus- ja vuorovaikutusvalmentajana. Jari on tutkijana kiinnostunut johtajuuden kehittämisen menettelyistä ja erityisesti niiden vaikuttavuudesta. Lisäksi hän on perehtynyt erilaisten kumppanuus- ja verkostosuhteiden kehittämiseen. Jarilla on pitkä ja monipuolinen kokemus johtamisen ja vuorovaikutteisuuden valmentamisesta yliopistollisissa täydennyskoulutusohjelmissa, yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa.

Tuukka Kostamo, DI

Tuukka on tohtoriopiskelija Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, jossa hän viimeistelee väitöskirjaansa johtajuuspuheesta. Tuukka on kiinnostunut siitä, miten arkielämän käytännöt sekä puhumisen tavat muokkaavat johtajuutta organisaatioissa. Aalto-yliopistossa Tuukka on toiminut yritysten kanssa toteutetuissa tutkimus- ja kehityshankkeissa tutkijana ja projektipäällikkönä. Johtajuutta Tuukka on opettanut useilla Aalto-yliopiston kursseilla vuodesta 2008 alkaen.

OSALLISTUJIEN FIILIKSIÄ

Osallistujien fiiliksiä valmennuksesta

”Koulutustausta takaa yhteisen ajatusmaailman, minkä takia vuorovaikutus on vaivatonta ja tulee tunne yhteisöön kuulumisesta.”

”Lisäksi sparraussessiot pienryhmissä olivat hienoja kokemuksia.”

”Suosittelen valmennusta ehdottomasti muillekin. Varsinkin, jos on muuten vaikeaa nipistää aikaa oman kehityksen pohtimiselle ja reflektoinnille.”

Asiasanat: