keskustelua
Foorumi

Nuorten osaajien foorumi 2022

Oletko vasta valmistunut ja haluat jatkaa ammatillista kehittymistäsi yhdessä vertaisten kanssa?

Nuorten osaajien foorumi tarjoaa sinulle mahdollisuuden oman ammatillisen vaikuttavuutesi parantamiseen, nykyisen tai tulevan johtajuusosaamisesi sekä vuorovaikutustaitojesi kehittämiseen. 

Ilmoittautuminen päättyy 29.08.2022

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

01.09-15.12.2022

Aika

17:00

Paikka

Zoom & Ratavartijankatu 2 Helsinki

Näytä kartalla ›

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

39/120

Foorumissa pääset kehittämään myös niitä taitoja, joihin akateeminen koulutus ei ole täysin pystynyt vastaamaan. Valmennus perustuu inspiroivien alustusten lisäksi fasilitoituun ryhmätyöskentelyyn, vertaissparraukseen sekä itsenäiseen työskentelyyn. Nuorten osaajien foorumi on TEKin jäsenille maksuton. 

Aikataulu

Torstai 1.9.  klo 17-20: Ammatillinen vaikuttavuus ja sen kehittäminen (Läsnä Pasilassa/mahdollisuus tulla myös kuulolle etänä)

Torstai 29.9. klo 17-19Itsensä johtaminen (Zoom)

Torstai 27.10. klo 17-19:  Suhteet ja suhdedynamiikka (Zoom)

Torstai 24.11. klo 17-19 Esihenkilönä ja vuorovaikuttajana kehittyminen (Zoom)

Torstai 15.12. klo 17-20Kehityssuunnitelmien sparraus ja kehittymistarina (Läsnä Pasilassa/mahdollisuus tulla myös kuulolle etänä)

Foorumin työskentely koostuu viidestä työpajasta, henkilökohtaisista harjoituksista sekä vertaistyöskentelystä. Valmennus on rakennettu läsnävalmennukseksi, mutta olemme tarjonneet mahdollisuuden osallistua myös etänä Zoomin kautta.

Valmentajat

Jari Ylitalo

Jari Ylitalo, TkT

Jari toimii tällä hetkellä yliopistonlehtorina Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitoksella, johtamisen kouluttajana Aalto-yliopiston täydennyskoulutusohjelmissa sekä johtajuus- ja vuorovaikutusvalmentajana. Jari on tutkijana kiinnostunut johtajuuden kehittämisen menettelyistä ja erityisesti niiden vaikuttavuudesta. Lisäksi hän on perehtynyt erilaisten kumppanuus- ja verkostosuhteiden kehittämiseen. Jarilla on pitkä ja monipuolinen kokemus johtamisen ja vuorovaikutteisuuden valmentamisesta yliopistollisissa täydennyskoulutusohjelmissa, yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa.

Tuukka Kostamo

Tuukka Kostamo, DI

Tuukka on tohtoriopiskelija Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitoksella, jossa hän viimeistelee väitöskirjaansa johtajuuspuheesta. Tuukka on kiinnostunut siitä, miten arkielämän käytännöt sekä puhumisen tavat muokkaavat johtajuutta organisaatioissa. Aalto-yliopistossa Tuukka on toiminut yritysten kanssa toteutetuissa tutkimus- ja kehityshankkeissa tutkijana ja projektipäällikkönä. Johtajuutta Tuukka on opettanut useilla Aalto-yliopiston kursseilla vuodesta 2008 alkaen.