nainen, mies ja skreeni
Teemailta

Niina Nurmi: Hybridityön haasteet ja mahdollisuudet

Puheenvuorossa keskitytään hybridityöskentelyn johtamisen haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Erityinen näkökulma on ihmisten hyvinvoinnissa ja sitoutumisessa organisaatioon sekä siinä, miten hybridityössä onnistutaan. Tervetuloa!

Tilaisuus pidetään vain etänä! 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

26.09.2022

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi & TEKin tapahtumatilat

Näytä kartalla ›

Teemat

Johtaminen

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Alkusysäyksen virtuaalisen työn tutkimukseen Niina sai toimiessaan henkilöstöpäällikkönä CRF Health -startup-yrityksessä. Sen jälkeen hän on tutkinut paljon erilaisia virtuaalitiimejä. Eräs tutkimus antoi tärkeän panoksen hyvinvointitutkimukseen: tietotyötiimin selviytyminen vaikeasta tilanteesta on pitkälti kiinni siitä, miten tiimin jäsenet pystyvät pitämään itsensä kasassa, ja toisaalta siitä, miten paljon tiimin jäsenet välittävät toisistaan.

  Niina on ollut pitkään kiinnostunut myös ihmisten sitoutumisesta työorganisaatioon. Pandemia on vienyt työelämää paljon eteenpäin. Minkä tahansa organisaation tekevät lopulta vain ihmiset, ja jos yhteys muihin alkaa heikentyä, organisaatio on ongelmissa. Hybridityö on tullut mitä todennäköisimmin jäädäkseen. Sekin on taito, jota voi opetella. Pandemian jälkeen kannattaa miettiä, miten töitä halutaan tehdä, ei sitä, miten niitä on pakko tehdä.

  Esityksessä käsitellään seuraavia teemoja:

  • Työn muutos kohti hybridityötä
  • Hybridityössä onnistuminen
  • Hybridityön taidot: viestintävälineiden strateginen käyttö, yhteisöllisyyden luominen, itsensä johtaminen sekä virtuaalinen johtaminen ja yhteistyö
  Nurmi Niina

  Niina Nurmi

  Tekniikan tohtori Niina Nurmi on Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitoksen johtamisenprofessori. Hän on opiskellut myös Stanfordin yliopistossa neljä vuotta. Nurmi on tutkinut koko akateemisen uransa ajan virtuaalistatyötä. 

   

  Valokuva: Mikko Raskinen

  Lue lisää
  Jos haluaa pystyä vaikuttamaan organisaatiokulttuurin kehitykseen, omaan urakehitykseen, päätöksiin tai mihin tahansa käytäntöihin, ideoiden esittäminen ja pienten siementen kylväminen ihmisten ajatteluun, kaikki epävirallinen vaikuttaminen esimerkiksi ohimenevällä keskustelulla on todella tärkeää.
  - Niina Nurmi
  Avainsanat: