Näin vaikutamme työelämään - webinaari

Haluaisitko, että sinulla olisi tulevaisuudessa aikaa, varaa ja energiaa myös työn ulkopuoliselle elämälle kuten esimerkiksi harrastuksille, ystäville, palautumiseen, matkailuun ja perheen perustamiseen?
webinaari
17.03.2021 -
17:00 to 18:30

Webinaarissa kuulet, mitä tekemistä ammattiliiton jäsenyydellä on näiden asioiden kanssa. Tekniikan akateemiset TEK on jäsentensä perustama, omistama ja johtama. Yhdessä rakennamme parempaa työelämää.

TEKin jäsenilleen tarjoamien henkilökohtaisten etujen ja palveluiden lisäksi ajamme jäsentemme asioita myös työmarkkinoilla. Lomarahat, palkalliset vanhempainvapaat, työmatkakulujen korvaukset, sairasloma-ajan palkka ja monet muut keskeiset työehdot ovat työntekijöitä edustavien liittojen kuten TEKin jäsenilleen neuvottelemia.

Niiden jatkuvuuden ja vielä parempien työehtojen kehittäminen on kiinni ammattiliittojen jäsenistä.

Tule kuulemaan, miten voit itse olla mukana vaikuttamassa siihen millaiseksi tulevaisuuden työelämä kehittyy!

Webinaarin pitää TEKin työelämäasiantuntija ja huippusuosittu puhuja ja esiintyjä Björn Wiemers. Hän toimii TEKissä työehtoasiantuntijana, YTN tietoalan sopimusalavastaavana sekä luottamusmiesten kouluttajana.

Webinaari on suunnattu erityisesti maisterivaiheen opiskelijoille sekä 0-2 vuotta sitten valmistuneille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!