pad, kuulokkeet, kirja, kahvikuppi, ihminen
Teemailta

Minna Huotilainen: Aivot ja työhyvinvointi

Työelämä vaati meiltä paljon tiedon käsittelyä ja muutokset uuden oppimista. Tarkkailemalla henkistä suorituskykyämme saamme tietoa aivojen hyvinvoinnista – psykologisesta kuormituksesta palautumiseen ja stressin hallintaan ja siten virtaa työn tekemiseen. Hyvinvointiwebinaarin tarjoaa TJS (=Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto).

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättyy 23.09.2022

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

26.09.2022

Aika

16:00-17:00

Paikka

Webinaari

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Miten aivomme jaksavat työelämässä? Luennolla Minna Huotilainen neuvoo, miten hyödynnämme tiedon aivojen toiminnasta työkaluiksi, joilla tuemme työhyvinvointimme.
Luennon yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden käydä ja jatkaa keskustelua Howspace-alustalla.
Ohjelma

16:00 Tilaisuuden avaus
16:05 Aivot ja työhyvinvointi
16:45 Keskustelua ja kysymyksiä
17:00 Tilaisuus päättyy

Huotilainen Minna

Minna Huotilainen

Professori, aivotutkija Minna Huotilainen on tunnettu aivotutkimustiedon kouluttaja, joka soveltaa neurotieteen uusimpia löydöksiä erityisesti työelämän kehittämiseen. Hän yhdistää tutkimuksissaan monitieteisesti kognitiotiedettä, kasvatustiedettä ja psykologiaa. Huotilaisella on taito puhua tieteellisestä tiedosta hyvin kansantajuisesti.

Huotilainen on ollut kirjoittamassa aiheesta lukuisia tietokirjoja: mm. Tunne aivosi, Aivot työssä, Keskittymiskyvyn elvytysopas, Näin aivot oppivat ja Uuden ajan muistikirja.

Maksuton tilaisuus on suunnattu kaikille Akavan ja STTK:n liittojen jäsenille. Hyvinvointiwebinaarin tarjoaa TJS ja ilmoittautuminen tapahtuu heidän nettisivujen kautta. 

TJS webinaari
Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättyy 23.09.2022

Avainsanat: