Mindfulness: Keskittymiskyky ja prioriteetit

Mindfulnessin avulla kehität kykyäsi olla hyväksyvästi ja tietoisesti läsnä. Teemme webinaarin aikana myös harjoituksia, jotta pääset heti kokemaan itse, miten helposti voit parantaa oloasi. Tule mukaan heti aamusta ja vapauta mielesi keskittymistä varten!
webinaari
11.03.2021 -
09:00 to 10:00

mindfulness: Keskittymiskyky ja prioriteetit 

Mindfulnessin avulla kehität kykyäsi olla hyväksyvästi ja tietoisesti läsnä. Mitä voimakkaammin olet läsnä, sitä vähemmän heilahtelet ajatusten tai tunnereaktioiden mukana. Pystyt havainnoimaan noita reaktioita sallivasti, ilman että ne hallitsevat oloasi. Näin sinulta vapautuu voimavaroja, stressinhallintakykysi kasvaa ja olosi on ylipäätään tasapainoisempi.

Keskittymiskyky ja prioriteetit – miten mieltä voi harjoittaa, tehokas työn rytmittäminen, sopiva määrä energiaa kussakin tehtävässä, multitasking

Kun keskittymiskykysi paranee ja tunnistat omat rajasi, viihdyt paremmin omassa itsessäsi ja opit priorisoimaan. Luennolla kerron siitä, miten mindfulnessin harjoittaminen auttaa sinua kehittämään kykyjäsi. Muutokset ovat todella merkittäviä, ja niitä voidaan myös mitata neurotasolla. Teemme luennon aikana myös harjoituksia, jotta pääset heti kokemaan itse, miten helposti voit parantaa oloasi.


Kouluttaja Leena Pennanen on Center for Mindfulness eli CFM Finland Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. 

Leena on mindfulnessin uranuurtaja Suomessa. Hän toi MBSR- eli Mindfulness-Based-Stress-Reduction -menetelmän Suomeen vuonna 2003. Leenan intohimona on auttaa ihmisiä stressinhallinnassa sekä kouluttaa ammattitaitoisia Mindfulness CFM®-ohjaajia.

Leena on yksi harvoista Massachusettsin yliopiston sertifioimista mindfulness- ohjaajakouluttajista maailmalla. CFM on yksi seitsemästä arvostetun Brown Universityn yhteistyökumppaneista. MBSR-menetelmällä on tukenaan yli 6000 tieteellistä tutkimusta, mikä on tuonut mahdollisuuksia menetelmän soveltamiseen etenkin työssä, terveydenhuollossa ja kouluissa.

Webinaarista tulee tallenne, joka on katsottavissa myöhemmin TEKin tallennekirjastosta omilta jäsensivuiltasi (vaatii jäsentunnistautumisen).