kädet käsien päällä
Teemailta

Miia Paakkanen: Neljä askelta myötätuntoon

Tässä teemaillassa myötätuntotutkija ja valmentaja Miia Paakkanen puhuu myötätunnon merkityksestä työssä. Mitä myötätunto on ja miten sitä voi kehittää? Tule kuulemaan, mitkä 10 tutkittua hyötyä myötätunto tuo työhön, ja saamaan mukaasi konkreettisia työkaluja kohtaamisten, haastavien vuorovaikutustilanteiden sekä hyvinvoinnin ja työnilon parantamiseen. Tervetuloa! 

Ilmoittautuminen päättyy 24.10.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

24.10.2024

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Mitä myötätunto on ja miten sitä voi kehittää?
Miia Paakkanen esittelee konkreettisen neljän askeleen mallin myötätunnon harjoittamiseen ja näyttää, miksi se hyödyttää ihmistä yksilönä sekä moninkertaistaa tiimin ja koko organisaation mahdollisuudet menestyä. 

Miksi myötätunto tuo paremmat tulokset kuin paine, kilpailu, kriittisyys tai esimerkiksi hyvä itsetunto? Miia on tutkinut myötätuntoa työssä ja johtamisessa 10 vuotta. Teemaillassa hän konkretisoi myötätunnon hyödyt tuottavuudelle ja hyvinvoinnille työssä. Hän kertoo myös, miksi hyödyistä huolimatta myötätunto estyy ja miten nuo esteet voitetaan. Kun myötätuntoon uskalletaan ja ymmärretään panostaa, ihmisen optimaalinen toimintakyky vapautuu. Miia näyttää, miten jokainen voi oppia harjoittamaan myötätuntoa arjen tilanteissa, ja parantaa sen avulla jaksamistaan, johtamistaan, rohkeuttaan ja ihmissuhteitaan. 

Ohjelma: 

klo 16.45 striimialusta aukeaa
klo 17.00 Tervetuloa, Salli Joutsenoja, TEK
klo 17.05 Puheenvuoro: Neljä askelta myötätuntoon, Miia Paakkanen
klo 18.05 Q&A
klo 18.30 teemailta päättyy 

Paakkanen Miia

Miia Paakkanen

Miia Paakkanen on myötätunto työssä -tutkimuksen pioneeri ja asiantuntija sekä kokenut työelämän tunnetaitojen valmentaja. Miiaa kuvataan aidosti välittävänä ja suvereenina alansa asiantuntijana, kouluttajana ja puhujana. Helsingin yliopiston ohella Miia Paakkanen on tutkinut myötätuntoa Stanfordin yliopistossa ja hänen tunnetaito- ja myötätuntokoulutuksistaan on kirjoitettu mm. The Washington Post:ssa ja Harvard Business Review:ssa. Paakkasen tuorein kirja Empatian voima työssä ilmestyi WSOY:n kustantamana vuonna 2022. 

Ilmoittautuminen päättyy 24.10.2024

Avainsanat: