väsynyt nainen
Teemailta

Miia Huitti: Kesytä stressi - johda hyvinvointiasi!

Tässä inspiroivassa hyvinvointi-illassa kuulet sopivasti faktaa stressistä, tunnistat haitallisen stressin ja rakennat itsellesi oman stressinlievitysohjelman arkeen. Illan lopuksi keskustellaan ja käydään läpi ennakkokysymyksiä. Tapahtuma toteutetaan hybridinä Tampereella, eli voit osallistua joko paikan päällä tai etänä. 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

13.10.2022

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi & Tampere-talo

Näytä kartalla ›

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Stressivalmennus tukee työhyvinvointia! Oman hyvinvoinnin johtaminen ja oman itsensä johtaminen ovat tärkeimpiä nykytyöelämän taitoja. Stressivalmennus lisää itsetuntemusta, herättää ennaltaehkäisemään uupumusta, ravistelee ja pysäyttää ymmärtämään stressin oireita, syitä ja seurauksia innostavalla tavalla. 

Itsetuntemuksen lisääntymisestä ja stressin lievittämisestä seuraa usein innostusta, onnistumista, työonnellisuutta, luovuutta, mielen selkeyttä, sujuvampaa vuorovaikutusta ja parempaa hyvinvointia.

Tämä Miia Huitin puheenvuoro on osallistava ja herättelevä kokonaisuus, joka sisältää sopivasti faktaa, konkreettisia käytännön työkaluja ja harjoituksia stressin kesyttämiseen sekä samaistuttavia elävän elämän esimerkkikokemuksia. Osallistujana lähdet sessiosta inspiroituneena, rentoutuneena ja helpoilla työkaluilla varustettuna.

 

Huitti Miia

Miia Huitti

Miia Huitti on stressivalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Hän on koulutukseltaan KTM,  pääaineena johtaminen. Hän on myös humanististen tieteiden kandidaatti pääaineena germaaninen filologia. Miia  on työskennellyt aiemmin liike-elämässä pankki- ja rahoitusalalla sekä henkilöstökonsulttina ja head hunterina.  Pitkään jatkuneet vaativasta työstä aiheutunut stressi, suorituspaineet ja perhe-elämän haasteet johtivat loppuun palamiseen ja tarpeeseen hoitaa itseään säännöllisesti ja johdonmukaisesti. Hän hyppäsi pois uraputkestaan ja päätti keskittyä hyvinvointiin ja stressinhallintaan.

Lue lisää.
Avainsanat: