Mies seisoo junan edessä
Itsenäinen valmennus

Mielitkö maailmalle?

Tervetuloa ilmoittautumaan Mielitkö maailmalle -verkkovalmennukseen! Valmennuksesta saat eväitä ulkomaan työnhakuun ja ulkomailla työskentelyyn. Valmennuksesta on hyötyä niin työtä etsiville kuin ulkomaille lähetettäville työntekijöille. Valmennusmateriaali tukee myös sinua, joka vasta alat pohtia ajatusta ulkomailla työskentelystä.

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2023

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

01.11.2022-10.09.2023

Aika

09:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Haaveiletko työskentelystä ulkomailla? Kiinnostaako kansainvälinen kokemus? 

Mielitkö maailmalle -valmennuksessa opit, mitä kannattaa ottaa huomioon, jos olet lähdössä pidemmäksi aikaa ulkomaille. Saat konkreettisia vinkkejä siihen, mistä löydät parhaiten tietoa niin ulkomailla työskentelystä kuin työnhausta.

Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja sen sisältö koostuu artikkeleista, monipuolisista lisämateriaaleista, erilaisista harjoituksista, anonyymeista chat-keskusteluista ja pikagallupeista. Näitä pääset tekemään täysin omassa tahdissasi valmennuksen aukiolon puitteissa ja hyödyntäen juuri sinulle ja tilanteeseesi sopivia sisältöjä.

Valmennukseen sisältyy seuraavat neljä sisältöosiota:

 1. Kerää tietoa
 2. Tutki mahdollisuuksia
  • Tietoa työmahdollisuuksista
  • Vinkkejä työpaikkojen etsimiseen
 3. Tartu työnhakuun
  • Kansainvälinen työnhaku
  • CV
  • Hakemus
  • Työhaastattelu ​​​​​ 
 4. Valmistaudu lähtöön

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.8.2023 ja valmennus sulkeutuu 10.09.2023. Tähän asti kaikki valmennukset sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin.  Valmennus on kaikkien TEKin täys- ja opiskelijajäsenten käytössä.

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kun ilmoittaudut verkkovalmennukseen alla olevan linkin kautta, saat vahvistusviestin mukana ohjeet valmennukseen rekisteröitymistä varten. 

Tervetuloa mukaan!  

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2023