Ihmisiä pöydän äärellä

Menestyvä tiimi ja motivoituneet yksilöt

Maailmanmestaruuteen joukkueitaan valmentanut Jukka Jalonen puhuu asiantuntijoille ja johtajille menestyvästä tiimistä ja sen edellytyksistä. Puheenvuorossa käydään läpi teesit, joilla voittajajoukkue rakennetaan. Tervetuloa mukaan!


 

Ilmoittautuminen päättyy 24.01.2022

Tapahtuman tiedot

Date

24.01.2022

Aika

17:00-18:30

Paikka

Urailta

Teemat

Esimiestyö/johtaminen; Työelämätaidot; Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Tämä luento antaa asiantuntijoille, johtajille ja esihenkilöille työkaluja tiimin johtamiseen ja motivaation ylläpitämiseen. Jukan puheiden ydinviestinä on luottamus, johon hän näkee kaiken perustuvan. Näillä opeilla rakennetaan voittavia joukkueita!

Luo luottamusta, näe tiimisi potentiaali ja rakenna ilmapiiri, joka mahdollistaa menestyksen!

Jukka Jalonen tietää, ettei tiimihenki synny itsestään, vaan se tarvitsee taustalleen ajattelua ja tekoja. Jukka uskoo yksilön tekevän parhaansa ryhmän eteen, kun kokee oman roolinsa ryhmän kannalta merkittäväksi.

  • Mitkä ovat arvot, joiden mukaan toimitaan?
  • Kuinka organisaatiokulttuuria vahvistavat asiat näkyvät päivittäisessä toiminnassa?

Jukka johdattaa mukaansatempaavilla luennoillaan kuulijan pohtimaan mm. näitä kysymyksiä. Huippuvalmentajan puheenvuoro rakentuu omakohtaisten tarinoiden ja voittavan joukkueen rakentamisen teeseistä.

Jalonen Jukka

Jukka Jalonen

Suomen Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on tehnyt mittavan uran jääkiekkojoukkueiden valmentajana. Hän on johtanut Leijona joukkueensa maailmanmestaruuteen kolme kertaa. Valmentajana Jukka uskoo yksilön johtamiseen ja kohtaamiseen. Menestyvä tiimi koostuu yksilöistä, jotka ovat omassa tekemisessään huippuja. Mutta vasta, kun nämä taitavat, motivoituneet yksilöt tekevät yhteistyötä ollaan voittavan joukkueen salaisuuden äärellä.

Lue lisää.

Urailta striimataan TEKin Vimeo – kanavan kautta. Saat linkin striimiin vahvistusviestin mukana. Linkki lähetetään sinulle vielä viikkoa ennen tapahtumaa sekä tekstiviestillä tuntia ennen. Tilaisuudesta tulee myös tallenne, joka on katsottavissa 2 kk ajan TEKin verkkosivuilla. 

Ilmoittautuminen päättyy 24.01.2022

Avainsanat: