Muutosjohtaminen1

Marc Moberg: Muutoksen johtaminen

Parempia tuloksia työssä ja elämässä voi saada joko tuurilla tai tekemällä jotain toisin. Tämän valmennuksen myötä ymmärrät, mitä onnistunut muutoksen johtaminen edellyttää ja saat käytännön työkaluja sinulle tärkeiden muutosten aikaan saamiseksi. Yritysvalmentaja Marc Mobergin puheenvuoro on kuunneltavissa alta 31.5.2021 asti. 

Tapahtuman tiedot

Date

01.12.2021

Aika

17:00-18:30

Paikka

Striimi

Teemat

Esimiestyö/johtaminen; Työelämätaidot; Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Muutoksen johtaminen koetaan usein vähän kuluneeksi käsitteeksi varmaan osin siksi, että aiheesta riittää kirjoja, kursseja ja guruja. Runsauden takana on kuitenkin aito ja joskus akuuttikin tarve ymmärtää miten saisimme sekä itsemme että muut tekemään jotain toisin parempien tulosten toivossa.

Yhtä, aina toimivaa ratkaisua, muutoksen aikaan saamiseksi ei ole, mutta tietyt ydinasiat toistuvat, ja ne on syytä ymmärtää, ja myös elää todeksi. Muuten voi käydä niin, että haluttu muutos jää toteutumatta, ja lisäksi ihmiset pettyvät itseensä ja toisiinsa, kun emme taaskaan onnistuneet luopumaan totutuista tavoistamme.

Epäonnistuneen muutosjohtamisen taustalla on usein yksi ja sama, hyvin yleinen harha, liittyen ihmisten käyttäytymiseen. Tule mukaan valmennukseen ja varmista, että et ainakaan tipu tähän sudenkuoppaan pyrkiessäsi kohti jotain parempaa omassa elämässäsi ja työssäsi.

Moberg Marc

Marc Moberg (s. 1969) on kauppatieteiden maisteri, entinen jääkiekkoilija ja Suomen eniten käytettyjä yritysvalmentajia. 23 vuoden ajan ja noin 2 500 valmennuksen kautta Marc on auttanut ihmisiä toteuttamaan arjen tekemisen muutoksia tyypillisimmin johtamisen, myymisen, esiintymisen ja tiimityön otsikoiden alta. Hän on toiminut muutosyritys Trainers’ House Oyj:n varatoimitusjohtajana ja kuuluu pörssiyritys Fodelia Oyj:n hallitukseen vuodesta 2019 lähtien. Meriitteihin kuuluu myös FirmaRockin voitto noin 10 vuoden takaa. Vuodesta 2019 alkaen Marc valmentaa yksityisyrittäjänä Peace of Mind Oy:ssa. 

Lue lisää.
Avainsanat: