sateenkaarimerkki, puku
Tuokio

Lakituokio: Sateenkaareva työelämä

Miten LHBTIQ+-työntekijät tulee ottaa huomioon työelämässä lain näkökulmasta? Mitä vähemmistöön kuuluvan kannattaa tietää työlainsäädännöstä?

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

08.06.2023

Aika

08:30-09:30

Paikka

Teams-webinaari

Teemat

Laki ja työsuhde

Kieli

Suomi

Lakituokio: Sateenkaareva työelämä

Lakituokio: Sateenkaareva työelämä

Millaista etunojaa työnantajalta voidaan edellyttää, ja miksi yhdenvertaisuuden edistäminen on avain muutokseen? Mitä pitää tehdä, jos kokee tulleensa syrjityksi, koska kuuluu seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöön?

Järjestämme Pride-kuukauden kunniaksi TEKin jäsenille lakituokion, joka tarkastelee lain näkökulmasta sateenkaarevaa työelämää. Lakituokio on 8.6.2023 klo 8.30–9.30. Sen pitää juristi Jussi Aaltonen Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistolta.

Ilmoittaudu, vaikka tilaisuuden ajankohta ei sinulle sopisikaan. Lähetämme tilaisuuden jälkeen tallenteen kaikille ilmoittautuneille.

Lakituokio järjestetään Teamsissa. Lakituokion aikana voi esittää kysymyksiä chatissa. Tästä voit lukea ohjeet tapahtumaan liittymiseen ilman Teams-tiliä.

Tapahtumassa noudatetaan TEKin tapahtumien pelisääntöjä.

Tekniikan akateemiset TEK on Helsinki Priden virallinen yhteistyökumppani.

Jussi Aaltonen henkilökuvassa tumman verhon edessä.

Jussi Aaltonen

Kouluttajana Lakituokiossa toimii Jussi Aaltonen Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistolta. Jussi toimii työelämäasioista vastaavana erityisasiantuntijana. Hän on työskennellyt yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistolla vuodesta 2015. Sitä ennen hän on työskennellyt asiantuntijana muun muassa tasa-arvovaltuutetun toimistossa.

Helsinki Pride 2023 Support partner -logo.
Avainsanat: