KTS:n jäsenilta

Tervetuloa Kajaanin Teknillisen Seuran jäseniltaan! Teemana Insinöörien kontribuutio ekologisiin haasteisiin.
jäsenilta
Pohjois-Suomi
26.02.2020 -
17:30 to 20:30
Valmet Automotion Oy
Kehräämöntie 3
87101
Kajaani

Kajaanin Teknillinen Seura järjestää keskiviikkona 26.2. klo 17.30 alkaen jäsenillan otsikolla "Insinöörien kontribuutio ekologisiin haasteisiin". Kaikille avoin tapahtuma pidetään Valmet Automation Oy:n tiloissa, osoitteessa Kehräämöntie 3.

Paikalla on DI Silja Keränen, vihreiden puoluevaltuuskunnan puheenjohtaja kertomassa ilmastonmuutoksesta ja jäljellä olevasta hiilibudjetista sekä päästövähennystavoitteista. Esityksessä saamme tietoa myös metsätalouden ja vesistojen tilasta sekä luonnon monimuotoisuudesta.

Alustuksen jälkeen illassa pohditaan yhteisesti toimia päästövähennystavoitteisiin pääsemiseksi ja sekä insinöörien tarjoamia teknologisia keinoja näihin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Illan teemaan sisältyy myös keskustelua jätevesien aiheuttamista päästöistä vesistöihin. Paikalla on DI Harri Kohonen, Kajaanin Valmet Automation Oy:n liiketoimintapäällikkö, kertomassa Valmetin case-esimerkkejä mittaus- ja säätöratkaisuista jätevedenprosessoinnin eri vaiheisiin.

Yleisöllä ja median edustajilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun sekä Valmet Automation yrityskierrokseen. Tilaisuuden kesto on kokonaisuudessaan noin 3 tuntia. 

Pyydämme ilmoittautumiset ennakkoon sähköpostitse 19.2.2020 mennessä osoitteeseen
kajaanin.teknillinen.seura(ät)gmail.com.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Kajaanin Teknillisen Seuran varapuheenjohtaja Jukka Nokelainen, 0400 284 150.