Ihmisiä pöydän äärellä, hallitus
Ohjattu valmennus

Kasvutarinat hyvään hallitustyöhön 3.9. ja 18.9.2024

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos toimit jossain hallituksessa juuri nyt tai olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä. Valmennuksen aikana saat perustiedot hallitustyöskentelyyn (erityisesti pk-yritykset). Tämän lisäksi valmennuksen aikana haetaan ideoita ja uusia näkökulmia siihen, mitä hallituksen hyvä työskentely voi antaa yritykselle. Tervetuloa valmennukseen! 

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

03.09-18.09.2024

Aika

15:00

Paikka

Zoom

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

65

Vertaisryhmätyöskentelyyn perustuva valmennus koostuu ennakko- ja välitehtävistä sekä kahdesta workshopista. Valmennus toteutetaan Zoom ja Howspace alustoilla. 

Työpajojen kesto on kaksi tuntia. Näiden aikana ja välillä työskennellään pienryhmissä. Jotta sinä ja pienryhmäsi saatte valmennuksesta parhaan mahdollisen hyödyn, sitouduthan osallistumaan molempiin työpajoihin. Ensimmäiseen työpajaan saat linkin ilmoittautumisen jälkeisessä vahvistusviestissä ja 18.9. työpajaan saat osallistumislinkin lähempänä ajankohtaa. 

1. Workshop 3.9. 2024 klo 15.00-17.00

  • Osakeyhtiön toimielimet ja johtamisjärjestelmä.
  • Hallituksen ja sen jäsenen vastuut, hyvä hallintotapa.
  • Lisäarvoa tuottava hallitus yrityksen eri vaiheisiin.

2. Workshop 31.1. 2024 klo 16.30-18.30

  • Hallitus tehokkaana tiiminä ja hallituksen ja johtoryhmän yhteistyö liiketoiminnan kehittämisessä ja uudistamisessa. 
  • Hallitus yrityksen tulevaisuuden menestyksen rakentajana: ennakointi- ja strategiatyö, riskienhallinta, yritysvastuu.  

Kouluttajina toimivat: 

Väkevä Minna

Minna Väkevä

Toisena kouluttajana toimii Hallituspartnerit – Board Professionals Helsingin hallituksen jäsen ja valmennusvastaava Minna Väkevä.  Minna on toimitusjohtaja, innoa Oy:n konsulttiyrittäjä sekä startup mentori. Hänellä on pitkä ura high-tech yrityksen toimitusjohtajana ja teollisten yritysten johtoryhmissä. Hänellä on laaja kokemus hallitustyöskentelystä startup-, tiede spin-off- ja teknologiayrityksissä. Minna on fysiikan tohtori, joka on tehnyt uraa myös tutkijana, ja jolla on kokemusta tutkimusyhteistyöstä, IPR:stä ja kaupallistamisesta. 

Herrala Markku

Markku Herrala

Toinen kouluttaja on Markku Herrala. Markku on ammatiltaan viestintäjohtaja ja Hallituspartentit Helsinki – Board Professionals Finland -partneri. Pitkän ja monipuolisen pörssiyhtiöissä hankitun yritysviestintäkokemuksen lisäksi hän on kokenut sidosryhmäsuhteiden, maineenhallinnan ja johtoryhmätyöskentelyn ammattilainen. Hallitustyökokemusta hänellä on kustannusalalta ja EU-edunvalvonnasta. Markulla on MBA-tutkinto viestinnän johtamisesta ja BBA kansainvälisestä liikkeenjohdosta, minkä lisäksi hän on sertifioitu business coach.

 

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2024

Avainsanat: