3 ihmistä tietokoneella
Teemailta

Jussi Venäläinen: Valmentava itsensä johtaminen

Tervetuloa mukaan kaksi osaiseen webinaarisarjaan "Valmentava itsensä johtaminen".  Tässä webinaarissa käsittelemme sitä, mitä on valmentava itsensä johtaminen,  miten priorisoit ja suunnittelet tehtäviäsi paremmin sekä miten sinun kannattaa kirkastaa ja asettaa tavoitteita.  Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

21.04.2022

Aika

17:00-18:30

Paikka

Urailta

Teemat

Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Tapahtuman tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Millainen johtaja olet itsellesi - sättivä käskyttäjä vai sparraava valmentaja?

Työn johtaminen siirtyy jatkuvasti esihenkilöiltä työntekijöille työn itseohjautuvuuden kasvaessa. Asiaosaamisen taso on yleensä korkea, mutta puutteellisten työtapojen vuoksi sen täyttä potentiaalia ei saada hyödynnettyä. Itsensä johtamisen taidoille on työelämässä jatkuvasti kasvava tarve.

Valitettavan monilla itsensä johtamisen perusta kuitenkin rakentuu jatkuvalle pakottamiselle ja syyllistävälle itsepuheelle. Tällainen lähestymistapa haastaa niin toiminnan kehittymistä kuin hyvinvointiakin.

Tämän vuoksi itsensä johtamista on tärkeää kehittää valmentavampaan suuntaan, jonka keskiössä on edistää toimintaa, joka on sekä tuottavaa, kestävää että kehittyvää.

Tule mukaan koulutukseen oppimaan:

  • Mitä on valmentava itsensä johtaminen
  • Miten sinun kannattaa asettaa ja kirkastaa tavoitteita
  • Kuinka priorisoit omaa tekemistä työarjen keskellä
  • Miten suunnittelet omaa työtäsi mahdollisimman proaktiiviseksi ja virtaavaksi
  • Kuinka saat itsensä johtamisen ja työtapojen jatkuvan kehittämisen osaksi työarkea
Jussi Venäläinen

Jussi Venäläinen

Kouluttajana toimii Jussi Venäläinen (KTM, AmO), Suomen johtava flow-tilan asiantuntija, Flow Akatemian päävalmentaja ja Flow-tila -kirjan kirjoittaja. Intohimolla työn kehittämiseen ja ihmismieleen suhtautuva Jussi on valmentaja, joka haluaa flow’n valmentamisen avulla tehdä työelämästä viisaamman ja merkityksellisemmän. Hän on perehtynyt flow-tilan neurobiologiseen ja psykologiseen taustaan, ammentaen sieltä tietoa konkreettisiksi vinkeiksi työyhteisöille, tietotyöläisille ja opiskelijoille.

 

Lue lisää.

Toteutus?

Webinaari on 1. osa "Valmentava itsensä johtaminen" webinaarisarjaa. Molempiin osallistuminen ei ole välttämätöntä, mutta eniten saat teemasta irti osallistumalla molempiin. 2. osa pidetään 4.5.2022, johon voit ilmoittautua tästä.

Avainsanat: