Erilaiset ihmiset pöydän ympärillä

Erilaiset ihmiset päätöksenteossa

Uraillassa perehdytään moninaisuuteen niin päätöksenteon kuin työelämän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan ja rohkeasti kysymään aiheeseen liittyviä kysymyksiä!

Ilmoittautuminen päättyy 20.01.2022

Tapahtuman tiedot

Date

20.01.2022

Aika

17:00-18:30

Paikka

Urailta

Teemat

Esimiestyö/johtaminen; Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Uraillassa perehdytään moninaisuuteen niin päätöksenteon kuin työelämän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan ja rohkeasti kysymään aiheeseen liittyviä kysymyksiä!

  • Mitä merkitystä on sillä, että rekrytoidaan osaajia monista eritaustoista?
  • Minkälaisia oletuksia meillä on itseämme ja muita kohtaan?
  • Entä mitä tarkoittaa omien etuoikeuksien tunnistaminen?
  • Mitä tarkoittaa intersektionaalisuus, ja tarvitseeko sitä sanaa edes käyttää?
  • Miten voimme omalla toiminnallamme mahdollistaa eritaustaisten ihmisten potentiaalin maksimaalisen hyödyntämisen sekä rakentaa sellaista työyhteisöä, jossa jokainen uskaltaa osallistua?

 

Tässä uraillassa saat kysyä pelotta kaikki vaikeat, hupsut ja hankalat kysymykset, mitä et muualla kehtaa kysyä! 

Dierra Fatim

Fatim Diarra

Fatim Diarra on Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja Suomen vanhimman naisten oikeusjärjestön, Naisasialiitto Unionin, puheenjohtaja. Fatim on työskennellyt viestintäkonsulttina 4 vuotta ja sitä ennen hän on toiminut EU-lobbarina sekä luokanopettajan sijaisena. Fatimilla on niin asiantuntijakokemusta kuin esihenkilökokemusta sekä yksityiseltä- että järjestösektorilta. Fatim on opiskellut Helsingin yliopistossa sosiaalietiikkaa. Nyt hän on opintovapaalla, ja suorittaa loppuun yhteiskuntapolitiikan maisterintutkintoa Jyväskylän yliopistossa. 

Lue lisää.

Toteutus? 

Urailta pidetään striiminä ja välitetään TEKin Vimeo-kanavan kautta.  Vimeoon ei tarvitse rekisteröityä, vaan pääset mukaan suoralla linkillä. Lähetämme linkin muutamaa päivää ennen tapahtumaa sähköpostilla ja tuntia ennen tekstiviestillä.  Uraillasta tulee tallenne, mikä on katsottavissa TEKin tallennekirjastosta 2 kk ajan. 

Ilmoittautuminen päättyy 20.01.2022

Avainsanat: