Valmistuminen

Ekaa kertaa esihenkilönä 2021-2022

TEKin Ekaa kertaa esihenkilönä -valmennuksen tavoitteena on tukea tuoreita esihenkilöitä ja vastaavissa vastuurooleissa aloittaneita rakentamaan vahva perusta omalle johtamistyölle. 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

19.10-24.05.2022

Aika

17:00

Sijainti

TEKin toimisto

Näytä kartalla ›

Teemat

Esimiestyö/johtaminen; Työelämätaidot

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

109/117

Ekaa kertaa esihenkilönä -valmennus koostuu viidestä työpajasta, henkilökohtaisista harjoituksista sekä vertaistyöskentelystä. Osallistujilla on mahdollisuus kehittää omia johtamiskäytänteitä entistä toimivammiksi, pohtia asiantuntijuuden ja johtamisen yhteensovittamista, vakiinnuttaa itselleen sopivat jatkuvan kehittymisen tavat sekä jakaa kokemuksia samanlaisessa uravaiheessa olevien kollegoiden kanssa.  

Ekaa kertaa esihenkilönä -valmennus on TEKin jäsenille maksuton (arvo 1 400 € + alv).

Aikataulu

Valmennus 1 (täynnä)
Tulossa: 
Tiistai 23.11.2021 klo 17-20 Jatkuvan kehittymisen käytänteet ja sparraus - päätöstyöskentely
Menneet: 
Tiistai 27.4.2021 klo 17-20 Avaus - johtamisen tehtävä ja esihenkilönä kehittyminen
Tiistai 25.5.2021 klo 17-20 Itsensä johtaminen, suhteet ja motivaatio
Tiistai 10.8.2021 klo 17-20 Organisaatiossa johtaminen, käytänteet ja voimavarat
Tiistai 14.9.2021 klo 17-20 Esihenkilönä ja vaikuttajana kehittyminen

Valmennus 2 
Tiistai 19.10. klo 17-20 Avaus - johtamisen tehtävä ja esihenkilönä kehittyminen
Tiistai 30.11. klo 17-20 Itsensä johtaminen, suhteet ja motivaatio
Tiistai 15.2. klo 17-20 Organisaatiossa johtaminen, käytänteet ja voimavarat
Tiistai 15.3. klo 17-20 Esihenkilönä ja vaikuttajana kehittyminen
Tiistai 24.5. klo 17-20 Jatkuvan kehittymisen käytänteet ja sparraus - päätöstyöskentely

Valmennus pidetään alustavasti etänä Zoomissa. Mikäli rajoitukset antavat myöden, työpajoja voidaan järjestää myös TEKin tapahtumatiloissa, osoitteessa Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki. Koulutus on suunniteltu lähiopetukseksi, joten priorisoimme pilotin osallistujien valinnassa niitä, jotka pystyvät osallistumaan kaikkiin kertoihin ja pääsevät rajoitusten salliessa paikan päälle. Kokoontumisrajoitusten jatkuessa valmennus voidaan pitää myös kokonaan etänä. Osallistujia informoidaan tästä tarkemmin lähempänä työpajoja.

Kuka voi ilmoittautua?

Ekaa kertaa esihenkilönä -valmennukseen voivat ilmoittautua TEKin jäsenet, jotka ovat hiljattain (alle kaksi vuotta sitten) aloittaneet ensimmäisessä vastuutehtävässä. Mukaan voidaan ottaa myös osallistujia, jotka ovat aloittamassa ensimmäisessä vastuutehtävässään lähiaikoina. 

Valmentajat

Jari Ylitalo

Jari Ylitalo, TkT

Jari toimii tällä hetkellä yliopistonlehtorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, johtamisen kouluttajana Aalto-yliopiston täydennyskoulutusohjelmissa sekä johtajuus- ja vuorovaikutusvalmentajana. Jari on tutkijana kiinnostunut johtajuuden kehittämisen menettelyistä ja erityisesti niiden vaikuttavuudesta. Lisäksi hän on perehtynyt erilaisten kumppanuus- ja verkostosuhteiden kehittämiseen. Jarilla on pitkä ja monipuolinen kokemus johtamisen ja vuorovaikutteisuuden valmentamisesta yliopistollisissa täydennyskoulutusohjelmissa, yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa. 

Tuukka Kostamo NOF

Tuukka Kostamo

Tuukka on tohtoriopiskelija Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, jossa hän viimeistelee väitöskirjaansa johtajuuspuheesta. Tuukka on kiinnostunut siitä, miten arkielämän käytännöt sekä puhumisen tavat muokkaavat johtajuutta organisaatioissa. Aalto-yliopistossa Tuukka on toiminut yritysten kanssa toteutetuissa tutkimus- ja kehityshankkeissa tutkijana ja projektipäällikkönä. Johtajuutta Tuukka on opettanut useilla Aalto-yliopiston kursseilla vuodesta 2008 alkaen. 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Avainsanat: