Danske Bank: Oma tupa vai osakkeita?

TEKin ja Danske Bankin yhteisessä tapahtumassa pohditaan oman talouden hallintaa, ensiasunnon hankintaa ja sijoittamista. Erityisesti pohditaan miten pienituloisena opiskelijana voit ryhtyä säästämään ja sijoittamaan. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille TEKin jäsenille, joita sijoittaminen ja säästäminen kiinnostaa.
webinaari
20.05.2021 -
16:30 to 17:30
Livestriimi

TEK ja Danske Bank järjestävät yhteistyössä webinaariin, jossa tehdään katsaus oman talouden hallintaan, ensiasunnon hankinnan sekä erilaisten sijoittamisen ja säästämisen ratkaisujen kautta.


Keskustelua vetää Danske Bankin Timo Turtiainen. Asiantuntijoina toimivat johtaja Sari Hammari Danskesta, sekä sijoittamisen kokemusasiantuntija, näyttelijä ja sijoitusbloggaaja Jasmin Hamid.

 
Sari Hammari toimii valtakunnallisen Laina-asiantuntijakeskuksen johtajana ja hänellä on pitkäaikainen kokemus rahoittamisen ja sijoittamisen maailmasta.Jasmin Hamid on näyttelijä ja sijoitusbloggaaja, joka valittiin vuonna 2020 vuoden sijoittajaksi. Hän puhuu sijoittamisesta mutkattomasti ja omakohtaisesti. Instagramissa hänen raha- ja perhesisältönsä tavoittavat kymmeniätuhansia ihmisiä päivittäin. 
 

Yhdessä asiantuntijoiden voimin pureudumme mm. seuraaviin kysymyksiin;

  • Mitä kannattaa huomioida lainanottamisessa ja takaisinmaksamisessa elämän eri tilanteissa?
  • Miten hyödynnän ASP-säästämistä?
  • Miten mitoittaa laina omaan talouteen ja miten joustoja eri elämäntilanteissa kannattaa hyödyntää?
  • Miten laittaa talous kuosiinkerryttämällä säästöjä, mistä lähteä liikenteeseen?
  • Voiko sijoittaa tai säästää samalla kun lyhentää asuntolainaa?
  • Miten valita sopiva tapa sijoittaa pienituloisena opiskelijana tai jo työelämään siirtyneenä ja miten ylipäätänsä sijoittaminen on kaiken kiireen keskellä mahdollista?”