Auntie

Auntien ja TEKin hyvinvointivalmennus 2.0

Tarvitsetko apua palautumiseen tai töissä jaksamiseen? Mikäli olet TEKin täysjäsen ja haluat panostaa hyvinvointiisi, lähde mukaan TEKin ja Auntien hyvinvointivalmennukseen.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

02.11-14.12.2021

Aika

17:00

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Paikkamäärä

47/50

TEKin ja Auntien hyvinvointivalmennuksessa pääset panostamaan hyvinvointiisi yhdessä Auntien ammattilaisen sekä vertaisten kanssa. Valmennus kostuu neljästä tunnin workshopista, joissa syvennytään palautumiseen, uneen, itseohjautuvuuteen ja resilienssiin.

Ilmoittautuminen valmennukseen on auki 3.10.2021 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää, joten ilmoittaudu mukaan heti sivun lopusta.

  • 2.11. klo 17.00-18.00 Workshop 1. Tasapainoisen elämän avaintekijät stressiä vastaan
  • 16.11. klo 17.00-18.00 Workshop 2. Itseohjautuvuus vapauttaa vai uuvuttaa sekä resilienssi
  • 30.11. klo 17.00-18.00 Workshop 3. Uni ja palautuminen
  • 14.12. klo 17.00-18.00 Workshop 4. Opitun yhteenveto ja kokemukset

Ensimmäisen workshopin aikana esitellään Auntie-kokonaisuus ja sen tavoitteet. Workshopeissa Auntie-ammattilainen käsittelee tarkemmin aihealueen teoreettista puolta ja keskustelua syvennetään pienryhmissä. Osallistuja pääsee pohtimaan omaa tilannettaan ja hyödyntämään tehtäviä ja harjoitteita, joita hän soveltaa omaan työhönsä ja arkeensa. Seuraavalla kerralla harjoitteet puretaan yhdessä ja vaihdetaan kokemuksia niiden pohjalta. 

Tarja Lounasmeri

Tarja Lounasmeri

Workshopien valmentajana ja kouluttajana toimii Auntie ammattilainen Tarja Lounasmeri.  

Tarja on koulutukseltaan ratkaisukeskeisen terapian maisteri, työnohjaaja ja ISO 9001 ja 14001 järjestelmien kouluttaja ja auditoija. Hän suorittaa parhaillaan myös psykoanalyyttisen psykoterapian opintoja. 

Fasilitaattorina hän on lämmin, rauhallinen ja helposti lähestyttävä. 

Mikä Auntie? 

Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu verkossa. Auntie on ratkaisu tilanteeseen, jossa arki tökkii muttei kaadu vielä päälle. Kun joku puristaa jostain, eivätkä omat toimet johda parempaan. Auntie on helppo, nopea ja luotettava. Auntien käytöstä ei tule Kanta-merkintää. Tutustu Kaitsun ja Ruutin Auntie-kokemuksiin.

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Avainsanat: