Nainen ratissa pitelee käsiä silmillä

Arman Alizad: Pelko - mitä se on?

Arman Alizad, sankaritarinoiden suurfani puhuu omakohtaisten kokemusten kautta elämästä ja jakaa ajatuksia siitä, miten on itse päättänyt elämän kokea ja nähdä. Oman tarinansa myötä hän ottaa esiin monenlaisia käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteella on ollut suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen. Tässä ajankohtaisessa puheenvuorossa Arman rohkaisee ihmisiä kohtaamaan omat pelkonsa ja menemään kohti tuntematonta, vaikka se pelottaisi.

Ilmoittautuminen päättyy 31.08.2022

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

31.08.2022

Aika

17:00-18:30

Paikka

TEKin tapahtumatilat

Näytä kartalla ›

Teemat

Hyvinvointi

Kieli

Suomi

Arman on selvittänyt suomalaista yhteiskuntaa ja maailman tilaa uusista näkökulmista ja kyseenalaistaa omaksuttuja asenteita ja mielipiteitä. Arman näkee, että nykypäivän keskustelukulttuurin ongelma on se, että ymmärtäminen nähdään hyväksymisenä, joka polarisoi keskusteluja. Kaikkia asioita ei tarvitse hyväksyä, mutta ne pitää pystyä ymmärtämään, sanoo Arman. Luottamus ja ymmärrys luodaan avoimuudella, keskustelemalla ja tekemällä yhdessä.

Arman Alizad on taitava ja vaikuttava tarinankertoja. Armania pidetään usein rohkeana, mutta itse hän sanoo, että ei tiedä rohkeudesta mitään, mutta pelosta kaiken. Hänen omat kokemukset ovat auttaneet voittamaan pelon ja menemään kohti omia unelmia. Hän rohkaisee ihmisiä kohtaamaan omat pelkonsa ja menemään kohti tuntematonta, vaikka se pelottaisi. Rohkeus ei ole pelon puuttumista, vaan tarkoittaa, että jokin asia on pelkoa tärkeämpi.

Alizad Arman

Arman Alizad

Seikkailunhaluinen Arman Alizad on tullut tunnetuksi palkituista, silmiä avaavista tv-sarjoistaan; Arman ja viimeinen ristiretki, Kill Arman ja Täällä Pohjantähden alla. Kill Arman sarja on myyty yli sataan maahan. Arman työskentelee toimittajana ja tuottajana; tekee paljon sisältöä suomalaiseen mediaan, missä hän tuo esiin monipuolisia kantoja polarisoituneisiin kysymyksiin ja haluaa kuulla ihmisten aidot äänet. Omaksuttujen asenteiden kyseenalaistajan ja uusien näkökulmien esittäjänä Arman tuo rikasta uutta näkökulmaa yhteisön moninaisiin aiheisiin ja polttaviin kysymyksiin.

 

Tapahtuma pidetään hybridinä TEKin toimitiloissa Itä-Pasilassa. Voit osallistua joko paikan päällä tai etänä. Saamme esityksestä myös tallenteen, joka on katsottavissa TEKin tallekirjastosta tapahtuman jälkeen 2 kk ajan.  Voit halutessasi tilata vain tallenteen.

Avainsanat: