Henkilöt valmennuksessa

Anniina Hukari: Valmentava esihenkilö - osat 1 ja 2

Työelämä on murroksessa ja esimiestyö muuttuu sen mukana. Oletko miettinyt, miten sinä voisit olla se esimies, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla, juuri tässä ajassa ja hetkessä? Tule webinaariin kuulemaan, miten innostat joukkosi huippusuorituksiin!

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

12.01.2021

Aika

17:00-18:30

Paikka

Webinaari

Teemat

Johtaminen

Kieli

Suomi

Tallenne on vain jäsenten katsottavissa. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Mikä sinulle resonoi?

  • Kuuntelet vai kerrot
  • Tuet vai teet
  • Innostat vai käskytät

Työelämä on murroksessa ja esimiestyö muuttuu sen mukana. Oletko miettinyt, miten sinä voisit olla se esimies, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla, juuri tässä ajassa ja hetkessä? Esimies, joka tukee yksilöiden ja tiimien kasvua, saavuttaa huipputuloksia siten, että samaan aikaan yksilöt, tiimit ja koko työyhteisö voi hyvin.

Tässä webinaarissa pysähdymme seuraavien pääteemojen äärelle:

  • Itsensä tunteminen on avain erilaisuuden ymmärtämiseen ja sujuvampaan yhteistyöhön sekä kommunikointiin. Tunne itsesi ja joukkosi!
  • Valmentava työote käytännössä: mitä se tarkoittaa juuri minun työssäni ja miten lähden kehittämään itseäni valmentajan polulla. Valmenna tavoitteellisesti ja innostavasti!

Hyvä ja tuloksellinen esimies osaa toimia tilanteen vaatimalla tavalla erilaisissa rooleissa ohjaten, yhdessä tehden sekä mahdollistaen. Hän saa sekä yksilöistä, tiimistä että organisaatiosta parhaat puolet esille ja saavuttaa huipputuloksia.

Hukari Anniina

Anniina Hukari

Anniina Hukari, on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee positiivisesti niitä kohti. Intohimona hänellä on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin, ja niiden kautta tuloksellisuuden ja työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on työotteeltaan innostava ja mukaansatempaava. Anniinalla on yli 16 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja business coach, jolla on pedagoginen opettajanpätevyys. Taito Training – Taito on kyky tehdä asioita hyvin. Kehity ja kehitä kanssamme!

Lue lisää.