4 näkökulmaa

4 näkökulmaa piilotyönhakuun

Ilmoittaudu mukaan 4 näkökulmaa piilotyönhakuun -verkkovalmennukseen! Valmennus on kaikille TEKin täys- ja opiskelijajäsenille, jotka haluavat oppia mistä piilotyönhaussa on kyse, miten piilotyöpaikkoja etsitään ja miten olla itse työnantajien löydettävissä

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä

23.09-31.05.2022

Aika

12:00

Paikka

Verkkovalmennus

Teemat

Työnhaku ja ura

Kieli

Suomi

Tämän valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät piilotyönhakuun ja tarjota erilaisia vinkkejä ja lähestymistapoja, joista voit poimia juuri sinulle toimivimmat. Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja se sisältää monipuolisia harjoituksia, joita pääset tekemään itsenäisesti omassa tahdissasi ja aikataulussa. 

Valmennukseen sisältyy seuraavat neljä osiota:

  1. Mitä piilotyöpaikat ovat? & Avaa silmäsi mahdollisuuksille
  2. Ole läsnä rekrytoijille
  3. Hyödynnä verkostojasi
  4. Mitä seuraavaksi? 

Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 1.5.2022 ja valmennus sulkeutuu 31.5.2022, johon asti sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin. 

Verkkovalmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta, niin saat saman tien vahvistusviestin, jossa on ohjeet valmennukseen rekisteröitymiseen. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt.