Kolme henkilöä kahvilassa

Foorumit

TEKin foorumeissa pääset kehittämään taitojasi esihenkilönä, nuorena ammattilaisena tai maailmanparantajana. Foorumeissa keskeisessä roolissa on vertaisryhmätyöskentely muiden osallistujien kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Maailmanparannusforum

Maailmanparannusfoorumi

YKAn ja TEKin Maailmanparannusfoorumissa saat ja kehität työkaluja aikamme kinkkisten ongelmien ratkomiseen niin työssä kuin omassa elämässäsi. Inspiroivat keynote-puhujat, ryhmäharjoitukset ja valmennuskertojen väliset itsenäiset reflektointitehtävät takaavat mahdollisuuden sukeltaa itseen ja ympäröivään yhteiskuntaan uusilla tavoilla.

Maailmanparannusfoorumi on lämminhenkinen ja inklusiivinen tapa jäsentää omaa itseä ja ympäröivää maailmaa sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa. Ajatusten avoin jakaminen ja yhteisen turvallisen tilan luominen ovat foorumin keskiössä. Parhaimmillaan foorumi tarjoaa mahdollisuuden löytää elinikäinen vertaisverkosto aikamme haasteiden pohdintaan.

Seuraava foorumi alkaa syyskuussa 2023.

Ilmoittaudu mukaan
Muutosjohtaminen1

Johtajuusfoorumi

TEKin johtajuusfoorumissa tarkastellaan johtajuutta monesta näkökulmasta. Foorumi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita johtajuudesta ilmiönä, huolimatta siitä työskenteleekö itse johtaja-asemassa vai ei.

Foorumi koostuu neljästä webinaarista ja kahdesta työpajasta, joihin voi osallistua jokaiseen tai vain osaan, oman mielenkiintonsa ja tarpeidensa mukaan.

TEKin ensimmäinen Johtajuusfoorumi järjestetään syksyllä 2023. 

Lue lisää ja ilmoittaudu
Ihmisiä istuu pöydissä tapahtumasalissa

Nuorten osaajien foorumi

TEKin Nuorten osaajien foorumissa kehitetään niitä työelämän taitoja, joihin akateeminen koulutus ei ole täysin pystynyt vastaamaan. Valmennukseen voivat ilmoittautua TEKin nuoret jäsenet (alle 40-vuotiaat), jotka ovat kiinnostuneita omasta ammatillisesta kehittymisestään ja valmiita panostamaan siihen.

Foorumi tarjoaa tukea oman ammatillisen vaikuttavuuden parantamiseen, nykyisen tai tulevan johtajuusosaamisen, vuorovaikutustaitojen sekä henkilöbrändin kehittämiseen. Valmennus perustuu inspiroivien alustusten lisäksi fasilitoituun ryhmätyöskentelyyn, vertaissparraukseen sekä itsenäiseen työskentelyyn. 

Seuraavan Nuorten osaajien foorumin aloituksesta tiedotamme kun seuraava ohjelma käynnistyy. Seuraathan jäsen- ja tapahtumakirjeitämme. Ajankohtaiset valmennukset ja foorumit löydät aina tapahtumakalenteristamme.

Jäsenyys, yhteistyö, luento, puhuja

Ekaa kertaa esihenkilönä -foorumi

Ekaa kertaa esihenkilönä on ainutlaatuinen valmennus TEKin jäsenille, jotka ovat tuoreita esihenkilöitä, projektipäälliköitä tai team leadeja. Foorumin tavoitteena on auttaa rakentamaan vahva perusta omalle johtamistyölle. 

Foorumi koostuu työpajoista, henkilökohtaisista harjoituksista sekä vertaistyöskentelystä. Osallistujilla on mahdollisuus kehittää omia johtamiskäytänteitä entistä toimivammiksi, pohtia asiantuntijuuden ja johtamisen yhteensovittamista, vakiinnuttaa itselleen sopivat jatkuvan kehittymisen tavat sekä jakaa kokemuksia samanlaisessa uravaiheessa olevien kollegoiden kanssa. 

Tiedotamme tarkemmin, kun seuraava ohjelma alkaa. Seuraa TEKin jäsen- ja tapahtumakirjeitä.