Tunnista ja sanoita osaamisesi - verkkovalmennus

Tule mukaan Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennukseen! Valmennus on kaikille TEKin täysjäsenille ja opiskelijajäsenille, jotka haluavat paremmin tuntea oman osaamisensa ja kertoa siitä myös selkeämmin eri tilanteissa muille.

Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. 

Valmennukseen sisältyy viisi moduulia, jotka suosittelemme käymään läpi seuraavassa järjestyksessä:

  • Mitä osaaminen on?
  • Muiden tunnistama osaaminen
  • Katse tulevaisuuteen
  • Osaamisen sanoittaminen
  • Mitä seuraavaksi?

Sisältöjä voit käydä läpi omassa tahdissa. Valmennus sulkeutuu 30.6.2021, johon asti sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan siis ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin. 

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kun ilmoittaudut verkkovalmennukseen alla olevan linkin kautta, saat vahvistusviestin mukana rekisteröitymistä varten verkkoalustalle. 

Lisätietoja valmennuksesta antaa Minna Järvi, minna.jarvi(ät)tek.fi

Asiasanat: